Şimdi Ara

307 için uygulamalar (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.350
Cevap
11
Favori
707.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem topice bi hareket gelsin hemde bi de bizim uşaklara soriim dedim. opelcilerden cevap alamadım. kopyala yapıştır yaptım. bilgisi olan yazarsa sevinirim, çok acil lütfen.

"Merhaba arkadaşlar. 2004 astra classic enjoy otomatik spor paketi, 123 binde brc lpg li bi araç için son 18 bin 500 tl isteniyor. Araç döşemeleri oldukça yıpranmış. Motorda radyatörün üstündeki üst panel değişmiş, sağ arka lastik üstünde çamurlukta boya var. Fabrikasyon boya olmadığı belli, damla şeklinde süzülmeden dolayı dalgalar var. Aracı tanıdık bir ustayada gösterip almayı düşünüyoruz bi arkadaşın kızı için. Fiatı hakkında ne diyorsunuz. Cevaplarsanız sevinirim. Ayrıca spor pakette neler vardı acaba? Saygılar."

http://www.hepsiburada.com/modacar-peugeot-307-orijinal-tip-kolcak-301012/productDetails.aspx?categoryid=260649&productid=otm301012

arkadaslar bu urunden kullanan varmı ,veya yorum yapabılecek olan...sonucta bıyerlerı delmek gerekıyormu...bunlar hakkında sıtesındede fazla bılgısı yok bıln arkadaslar paylasırlarsa sevınırım....

• Çok basit birşey gibi duruyor.

İnternette daha orijinalleri var.

Hepsiburada orijinal tip demiş ama orijinalinden haberi yok heralde...

Zevk meselesi ama bunu aracıma sokmam ben

Orjinalden alıntı: nice2meetyou

herkeze uzun bi aradan sonra huzurlu kazasız ve arızasız günler diliyerek bu ara fakettiğim canımı acayip sıkan bir problemden bahsediceğim.bartında askeri personel olarak görev yapmaktayım aslen izmitliyim gecen haftasonu tatilini geçirmek üzere 2004 307 xr hdi 65000 km deki arabamla izmit yoluna cıktım sorunsuz ulaştım ve değirmendere opetten 70 liralık eurodizel aldım akşam gezdik tozduk ertesi gün baktığımda aydınlıkta aracın arkasını siyah ve isli bi şekilde gördüm ve ilk başta anlamadım yağmur yağdı ondan isli veya pislendi dedim dönüşte dikize bi baktımki kamyon gibi siyah duman atıyorum.hemen arabayı sağa çektim boşta 3000-4000 devir arası gaz verdimki egzostan fabrika dumanı gibi siyah duman atıyo öksüre öksüre.benim betim benzim attı tabi o manzarayı görünce gelirken 170-175 basıyodum bolu otbanında dönerken 160 geçmiyo ilgili bi kaç arkadaşı aradım cepten yakıttandır diyolar ama görseler nasıl duman attığını konduramıyorum yakıta sonuçta opetten aldım.bu arada yağ çubunu cektim normal onda bi prob yok gibi ee malum memur adamız ay sonu servisede sokamıyorum fazla cıkma ihtimaline karşı daha önce başına gelenler fikri olanlar benle paylaşırlarsa sevinirim bu arada EXTERME sana ayrı bi sorum daha var belirttiğim gibi izmitliyim metin usta diye bi arkadaştan memnuniyetinden bahsetmişsin bu hangi ilçede dükkanın adı ne izmitte bi çok sanayi var bu ustanın telefonunu falan yayınlarsan gittiğimde ayrıca göstericem ve sen ne kadar ödeme yaptın anlattığın işlemler karşılığı şimdiden sağ olun...

Merhaba meslektaşım.Bende uzun yıllar yakıtımı OPET'ten aldım.Sonunda servisimin de tavsiyesi ile TOTAL kullanmaya başladım.İzlenimlerim aynen söyle.İlk çalıştırma esnasında araç daha çabuk ve rahat çalışmaya başladı.O bildiğimiz dizel vuruntusu bir hayli azaldı.Araçın gaz tepkileri daha hızlı ve güçlü hale geldi.Ve en güzel tarafında 1 depoda yaptığım yol yaklasık 60 km kadar da arttı.Depon boşaldığında birde TOTAL'i dene derim.Birde aldığın yakıtın fiş veya faturasını kaybetme.Her hangi bir sorunla karşılaştığında akaryakıt şirketlerinin senden isteyecekleri ilk belge bu.

Keyifli sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 3 Haziran 2009; 10:51:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

Çok basit birşey gibi duruyor.

İnternette daha orijinalleri var.

Hepsiburada orijinal tip demiş ama orijinalinden haberi yok heralde...

Zevk meselesi ama bunu aracıma sokmam ben

hocam bencede orjınalı cok kotu otobus koltugunun kollugu gıbı....sagol yorumun ıcın

sorunu %50 hallettim anahtarı senkronize ettim araca. Fakat ilginçki anahtarın uzaktan kumandası sadece direksiyon altında çalışıyor

Bu aracın kumanda alıcıları nerde olduğunu bilen var mı acaba ?

Orjinalden alıntı: login35

quote:

Orjinalden alıntı: nice2meetyou

herkeze uzun bi aradan sonra huzurlu kazasız ve arızasız günler diliyerek bu ara fakettiğim canımı acayip sıkan bir problemden bahsediceğim.bartında askeri personel olarak görev yapmaktayım aslen izmitliyim gecen haftasonu tatilini geçirmek üzere 2004 307 xr hdi 65000 km deki arabamla izmit yoluna cıktım sorunsuz ulaştım ve değirmendere opetten 70 liralık eurodizel aldım akşam gezdik tozduk ertesi gün baktığımda aydınlıkta aracın arkasını siyah ve isli bi şekilde gördüm ve ilk başta anlamadım yağmur yağdı ondan isli veya pislendi dedim dönüşte dikize bi baktımki kamyon gibi siyah duman atıyorum.hemen arabayı sağa çektim boşta 3000-4000 devir arası gaz verdimki egzostan fabrika dumanı gibi siyah duman atıyo öksüre öksüre.benim betim benzim attı tabi o manzarayı görünce gelirken 170-175 basıyodum bolu otbanında dönerken 160 geçmiyo ilgili bi kaç arkadaşı aradım cepten yakıttandır diyolar ama görseler nasıl duman attığını konduramıyorum yakıta sonuçta opetten aldım.bu arada yağ çubunu cektim normal onda bi prob yok gibi ee malum memur adamız ay sonu servisede sokamıyorum fazla cıkma ihtimaline karşı daha önce başına gelenler fikri olanlar benle paylaşırlarsa sevinirim bu arada EXTERME sana ayrı bi sorum daha var belirttiğim gibi izmitliyim metin usta diye bi arkadaştan memnuniyetinden bahsetmişsin bu hangi ilçede dükkanın adı ne izmitte bi çok sanayi var bu ustanın telefonunu falan yayınlarsan gittiğimde ayrıca göstericem ve sen ne kadar ödeme yaptın anlattığın işlemler karşılığı şimdiden sağ olun...

Merhaba meslektaşım.Bende uzun yıllar yakıtımı OPET'ten aldım.Sonunda servisimin de tavsiyesi ile TOTAL kullanmaya başladım.İzlenimlerim aynen söyle.İlk çalıştırma esnasında araç daha çabuk ve rahat çalışmaya başladı.O bildiğimiz dizel vuruntusu bir hayli azaldı.Araçın gaz tepkileri daha hızlı ve güçlü hale geldi.Ve en güzel tarafında 1 depoda yaptığım yol yaklasık 60 km kadar da arttı.Depon boşaldığında birde TOTAL'i dene derim.Birde aldığın yakıtın fiş veya faturasını kaybetme.Her hangi bir sorunla karşılaştığında akaryakıt şirketlerinin senden isteyecekleri ilk belge bu.

Keyifli sürüşler

bende kesınlıkle ve kesınlıkle shell petrolu onerıyorum....tertemız yakıt.....

• Bugün 307 SW'ma cruise control taktırdım oh be dünya varmış.Niyeti olan arkadaş varsa fazla düşünmesin hemen taktırsın hele uızun yolda dünya varmış diyor insan
    170 ytl ye taktırmıştım 1.5 sene önce.
    uzun yollarda sakin kullandığım için ödedeğim parayı fazlası ile karşılamıştır benzinden dolayı
    quote:

Bugün 307 SW'ma cruise control taktırdım oh be dünya varmış.Niyeti olan arkadaş varsa fazla düşünmesin hemen taktırsın hele uızun yolda dünya varmış diyor insan

quote:

Orjinalden alıntı: individual

hayırlı olsun
    fiyat/fayda oranı en yüksek donanımlardan biridir benim için.
    170 ytl ye taktırmıştım 1.5 sene önce.
    uzun yollarda sakin kullandığım için ödedeğim parayı fazlası ile karşılamıştır benzinden dolayı
    quote:

Bugün 307 SW'ma cruise control taktırdım oh be dünya varmış.Niyeti olan arkadaş varsa fazla düşünmesin hemen taktırsın hele uızun yolda dünya varmış diyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 6 Haziran 2009; 8:49:10 >

• aslında 174 lira vermiştim ama aracımda 2 yere bakım yaptırmıştım.
    çok büyük bakımlar değildi fakat 2 saat serviste kaldı.
    yani ben cc ye ne kadar ödedim bilmiyorum.

ama dediğiğm gibi 174 de versem çoktan karşıladı.

zamanla daha çok alışacaksın.
    ben şehir içinde bile açıyorum artık.
  • ergin bu cc konusunda vakti zamanında başka bir topikte bilgi alış verişi yapmışsınınz ve sende taktırmışsın.
    premium modeller için diğer elektronik aksağamlarla çakışma olabilir gibilerindn konusmalar geçmiş
    doğru mudur bilgin varmı bende taktırmak istiyorum
    ayrıca bunu takıncı sistem zaman zaman hata kodu veriyormuş ekranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STasdemir -- 5 Haziran 2009; 10:48:01 >

zaten orjinal ekipman.
    sorun çıkarıyor söylentileri malesef doğru değil.
    peugeot yasak getirdi servislere. takılmasını istemiyor. o söylentiler bu yüzden çıktı.
    çünkü peugeot bu donanımı 600 tl ye satıyor.
    308 için cc opsiyonu aldığınızda 600 lira veriyorsunuz. ama bu parça en fazla işçilik dahil 200 tutuyor.
    ticari amaçlı bir yasak. sorunu örte gibi bir geçiştirme değil yani.
    güvenle taktırabilirsiniz.

Orjinalden alıntı: individual

açıkçası hiç bir sorun yok.
    çok da stabil çalışıyor.

zaten orjinal ekipman.
    sorun çıkarıyor söylentileri malesef doğru değil.
    peugeot yasak getirdi servislere. takılmasını istemiyor. o söylentiler bu yüzden çıktı.
    çünkü peugeot bu donanımı 600 tl ye satıyor.
    308 için cc opsiyonu aldığınızda 600 lira veriyorsunuz. ama bu parça en fazla işçilik dahil 200 tutuyor.
    ticari amaçlı bir yasak. sorunu örte gibi bir geçiştirme değil yani.
    güvenle taktırabilirsiniz.
  • İzmirde olan arkadaşlara cruise controlu için Arkas peugeot servisi önerebilirim.Konularında hem çok titizler hemde uzmanlar.Servis şefi Ercan bey kılı kırk yaran bir titizliğe sahip bir insan tüm fonksiyonları tam olarak test edip emin olmadan size teslim etmiyor

Keyifli sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 6 Haziran 2009; 8:51:45 >

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

anahtar sorununu yazmıştım birkaç mesaj yukarda,

sorunu %50 hallettim anahtarı senkronize ettim araca. Fakat ilginçki anahtarın uzaktan kumandası sadece direksiyon altında çalışıyor

Bu aracın kumanda alıcıları nerde olduğunu bilen var mı acaba ?

• merhabalar arkadaşlar aranıza katılalı bir ay oldu 2.el 307 xt almıştım 67 bin km de neyse ben aracın bakımı hakkında bilgi almak istiyorum kısmen daha yeni yeni kendime gelebildiğim için ilgilenemedim şimdi o işlere bakacağım birkaç sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim.

1.) aracın trigeri kaç km değişiyor servislerden çelişkili cvp lar alıyorum 60 bin ve 90 bin gibi...
    2.) ayrıca rot ve rot başı gibi değişimler ne zaman olmalıdır.
    3.) aldığım arkadaş 60 bin bakımında ön balataları değiştirmiş ama bilindik ses vardır ya ciyaklama gibi frene basınca o geliyor hala anlamadım nedenini.
    4.) frene bastığımda aynı anda direksiyonu çeviriyo isem sanki bir sürtme sesi gibi garip bir ses alıyorum.
    5.) 60 bin bakımında V kayışı değişmiş araba rolantideyken veya çalıştırdığımda hafif bir sürtme sesi alıyorum gibi V kayışı gergi kolundan dediler mümkünmüdür.
    6.) ve son soru ankarada güvenebileceğim ayrıca 307 den anlayan kazıklamayacak bir servis mümkünse tabii :) teşekkür ederim şimdiden...

• hoşgeldin

1- bende 80000 km diye biliyorum. fakat bir sonraki bakımda yani 75000 km de değiştireceğim.

2-genelde değişmesi gerektiğini zaten sana belli eder.tekerleklerinde boşluk varsa ya da gürültü geliyorsa değiştirmen gerekir.
    rot başı 30 tl gibi , rot kolu da 55-60 gibi bir rakamdı sanırım.

3,4,5 ve 6. soruların cevaplarını bilmiyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.