Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 3060 Ti Gigabyte Eagle OC 8GB Satın Al 22 Ağustos 2025 19:25 1 1 3060 Ti Gigabyte Eagle OC 8GB Kartı 4 yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sorunu yok. İçi açılmadı. Kayseri içi elden diğer şehirler önce eft sonra kargo şeklinde gönderilir. Yeni kart aldığım için bunu satıyorum. Yeni kartım Pazartesi gibi gelir bu yüzden en erken 26 Ağustos Salı günü kargolayabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 3060 Ti Gigabyte Eagle OC 8GB Ekran kartsız kasa (İşlemci hariç yeni. Sadece test için kullanıldı.)R5 3600- B450M S2H-16GB Ripjaws RTX 3070 MSI SUPRIM (Amazon.de Garantili) 5700 XT Asus Rog STRIX