Şimdi Ara

30500 tl golf 5 (karar verildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yakın zamanda bir golf almak istiyorum. bitane buldum ama kararsızım.sizin fikrinizi almak istedim. özellikler şöyle:

2007 golf 5 fsı comfortline 40000 km boya değişen yok.tamamen orjinal

fiyatı 30500 tl araç ankara arabası

sizce fiyat nasıl?

ve bu temizlikte bu kilometrede başka bir golf comfortline bulma şansım nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxwellforever -- 2 Nisan 2009; 12:30:16 >

• 30bine 2.el fsi bir golf v?
    30 bine 0 bir sürü seçenek var.Bırakın lütfen sırf vw diye o kdar para eder mi ya 2 .el c segmenti bir araç.Dizel falan olsa neyse dicem ama bildik benzinli motor.
  • 30.500 TL'ye alternatiflerinizi arttırmadan sadece bu araç üzerinde yoğunlaşmayın derim. İlla GOLF V diyorsanız da 1.6 MPI 102 HP motorlusunu alıp LPG taktırın derim, belki biraz daha zayıf (13 HP) bir motor olacak ama yine 3 TL'ye yaklaşan benzinin maliyetini yarı yarıya yakın kısabileceksiniz.
  • söyledikleriniz gayet mantıklı ama istedğim bazı özellikler var.

esp mutlaka olmalı araç donanımlı olmalı. 2. eli kıymetli olmalı.

2 defa rüyamda golf kullandım.sabah uyandığımda acayip bir gülümseme vardı yüzümde :) o kadar yani

beni en çok düşündüren konu fsı motor. malum artık tsı kullanılıyor. sıfır 5 kasa tsı 122 bg comf. sıfır fiyatı 41000 tl civarı.

birde dod un sayfasından araç değeri sorgulattım 29500-31000 tl arası çıktı. buna bakarsan fiyatı makul gibi

valla karar vermek zor. 2004-2005 modellerin 27000-28000 tl civarı fiyat istiyorlar.tamam pazarlık yapabilirsin ama o araçlarda da ya boya var yada değişen.

offf offf hayırlısı olsun artık
  • birkaç milyar fazlasına seat leon 1.6 102hp stylance alabilirsin esp de var
    ikiside aynı platform üzerine kurulu araçlar çok daha akıllıca olur bence
  • o kadar paraya 40bin de 2.el otomobil...ötv tutarı bu seviyede iken...aslında sıfır otomobil alma taraftarı değilim ancak 30.500çok...

eniştemin kardeşine 33liraya d4d auris base donanım aldık ve ne ararsanız var araçta...ancak çok sevdalı iseniz VW a uzun süre binecek iseniz Golf herzaman bir değerdir...

2011 yılında satsanız dahi paraya çevirme herzaman en avantajlı durumda olacaktır...
  • 31 bin'e tsi 140 hp DSG golf 5'ler var 2007 model..30500 bana da biraz fazla gibi geldi..

dod'un sitesindeydi hatta hala duruyor mu bilmiyorum ama bi bakın isterseniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tsi öneririm bende o paraya...
  • http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=249401
    arkadaşların bahsettiği araçlardan bir tanesi
    çok daha mantıklı seçim olur sanırım
  • 30500 tl 2007 model bir araba için çok fazla bide dizel değil dizel olsa hadi neyse diyicem ötv indirimi varken o fiyatta sıfır bir araç bakmanız daha mantıklı olur
  • tavsiyeler için saolun. dod un sayfasında araç bulamadım.
    fakat şöyle bir araç var:

2007 honda civic HB 1.8 140 bg

30000 km boya değişen yok 31000 ytl (sıfır fiyatı 50000 tl)

peki buna ne dersiniz?
  • gcl
  • 2009 yılındayız...

bahsedilen golf 2 yaşında... 40.000 km yapmış...

Bence 30500 yrine biraz daha koyup sıfır arabalar alınabilir... ama piyasası bu diceksiniz tabi ama size kalmış...

Bende 6 aya kadar bir araba almayı düşünüyorum... 2006-2007 FSI golf 5 var seçenekler arasında... midline olabilir, km si 75.000 den çok olmayacak... ama şahsen bu bahsettiğim arabaya 25-24.000 den fazla vermeyi düşünmüyorum... Bulamazsam da eleyeceğim seçeneklerden, çok fazla şey kaybedeceğimi düşünmüyorum... Golfü pahalı yapan onu TR'ye fahiş fiyatlarla getiren distributörden kaynaklanıyor... Sıfır fiyatları pahalı olunca 2. eli de pahalıya gidiyor...

Bana sorarsanız sınıfındaki diğer rakiplerinden tek öne çıkan yanı konforu (benim için konfor önemli olduğu için seçeneklerim arasında) diğer rakipleri öyle yada böyle diğer yönlerden üstün... Mesela focus, yol tutuş ve dizel motoru... Astra yine dizeli, sürüş zevki ve dizayn. v.s.

30500'ü 2 yaşındaki C sınıfı bir arabaya vereceksenin bence bir daha düşünün...

• 30500 2007 model Fsi motorlu Golf'e verilmez.25-26 eder.Tsi olsa bile bence pahalı.Bir sürü seçenek var neden Golf gibi tipsiz ve artık demode olmuş bir araçla kendinizi sınırlıyorsunuz ki.illaki esp olan bir model istiyorsanız mazda 3 alın hem 25-26 ya temiz ve az km'li rahat bulursunuz.Mükemmele yakın yol tutuş ve frenler, iç ve dış dizayn olarak Golf'ün yanına koyduğunuzda eziyor resmen.Ayrıca japonlar arasında en sorunsuz otomobil.Handikapı ise nispeten yakıt tüketimi ,lpg 'ye gelmemesi ve biraz zor satılabilmesi.
  • Golf 5'in elde kalan sıfırları uygun fiyata satılıyormuş.Bir sorun soruşturun isterseniz.Bu fiyat çok fazla.
  • çok fazla ama sen illa ki golfe bineceğim dersen lpg taktırıp yıllarca sorunsuz binebilirsin
  • 3-5 ekle TSI al
  • bütün yorumlar için teşekkürler. dediğiniz gibi bu iyi bir tercih olmayacaktı. bende sıfır almaya karar verdim.

1 hafta sonra teslim alıcam

GOLF 1.4 TSI 140 HP COMFORTLİNE

(fiyat 40000 ytl)!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxwellforever

bütün yorumlar için teşekkürler. dediğiniz gibi bu iyi bir tercih olmayacaktı. bende sıfır almaya karar verdim.

1 hafta sonra teslim alıcam

GOLF 1.4 TSI 140 HP COMFORTLİNE

(fiyat 40000 ytl)!!!!!

Hayırlı olsun yeni aracınız...

Golf 6 mı aldığınız araç?
  • O kadar para verilmez bence bu segmentte ikinci el araca, ÖTV indirimi de varken ve üstelik birçok markada 15.000 TL'ye 15 ay faizsiz kredi imkanı da varken bence diğer seçenekleri değerlendirin.

40.000 az bir km değil sonuçta... Ortalama bir kullanımla en fazla 1.5-2 yıl sonra 100.000 eşiğini geçersiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.