Şimdi Ara

303.Dönem yedek subay adayları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1 ay sonra yemin töreninden sonra verilen dağıtım iznini kullanmak mecrubi mi? sona saklayıp erken terhis olma ihtimalimiz var mıdır? ya da öyle bir izin var mı :)
    58.piyade eğitim alay komutanlığı / BURDUR
  • arkadaslar ben bu aksam yola cıkıyorum askere gıden herkese hayırlı tezkereler dilerken dıger arkadaslara da gorusmek uzere dıyorum...

• Sağolasın sanada hayırlı teskereler. Banada Levazım yedeksubay istanbul küçükyalı çıktı. Bende yarın teslim oluyorum. Herkese hayırlı teskereler.
  • Jandarma Komando Okulu Komutanlığı
    İzmir Foça
    Yedeksubay
  • 283. DÖNEM YEDEK SUBAY (ASTEĞMEN) OLARAK ASKERLİĞİMİ YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM. SINAVA GİREN 303. DÖNEM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYOR VE UMARIM ASTEĞMEN OLARAK ASKERLİKLERİNİ YAPMALARINI TEMENNİ EDİYORUM. NEDENİNİ SORANLAR aygenkoray@yahoo.com ADRESİME MAİL ATABİLİRLER.
  • hepiniz Allah'a emanet olun...
  • Kütahya Hava Kuv 301 asteğmenim,herkese yerleri hayırlı olsun ama neresinden bakarsanız bakın asteğmen olarak yapmanın daha iyi olduğu bir gerçek,gidince anlayacaksınız,herkese şimdiden hayırlı teskereler
  • boşverin asteğmeni filan, gidin 5 ayda yapıp gelin sonra yorumlarınızı alırız....
  • buraya yazan 303.lerin tümüne allah kolaylık versin..
    bende geçen sene bu zamanlar acemilik zamanlarında vizitelerde gezip nasıl eğitimden kaçarım onun hesabındaydım..
    48.Piyade Eğitim Alayı - Tokat
    Emekli Piyade Kıdemli Bir Çavuş
  • o kadar oldumu ba ben kısa dönem yada yedek subay yapmadım ama ben teskere alırken 293. KSD ler daha askerdi
  • şafak 125
  • sonunda acemilik bitti şafak 124 :D usta birliğim trabzon akçaabat askerlik şubesi trabzonlu arkadaşları beklerim henüz şubeyi görmedim ama denize sıfır hoş bir yermiş :) tüm asker arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum...
  • usta birliğim Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı..yavru vatanı korumaya gidiyoz hadi hayırlısı :P
  • Askere gitmeden o heyecanla nete giremedigimden bu topigi gormedim.Ben su anda Agri - Patnos 'ta Kısa Donem Piyade Er Olarak askerligimi yapıyorum.Dun yemin torenimizi yaptık.Artık Tugay Karargah ta gorev yapıcam. Eger bilgi almak isteyen olursa burdan yada yigitozturk@hotmail.com dan mail atsın.Vakit buldukca cevaplarım.Kendinize iyi bakın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr. DooM

Jandarma Komando Okulu Komutanlığı
    İzmir Foça
    Yedeksubay

kardeş Allah yardım etsin bende bir asker hayranıyım ama orası gerçekten zordur askerliği sevenler için zor değildir orası.oraya gidip gelipte tekrar gitmek isteyenler bile var

topçu ve füze okulu için şunu diyeyim topçular çok kuralcı olur g.kurmay başkanları hep topçulardan çıkar.
    ne demişler.Piyadenin biti,tankçının iti,topçunun piçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyesli_b -- 14 Mayıs 2005, 17:41:56 >
  • şafağı burdan sayıyoruz artık şafak 117
  • quote:

Orjinalden alıntı: kunteper

şafağı burdan sayıyoruz artık şafak 117

arkadaş ben Trabzondayım bir şeye ihtiyacın olursa sööle lütfen Ayrıca ben de 305 dönem gidiyorum dün aldım tebligatı bakalım ne olacak hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: RisinGson

quote:

Orjinalden alıntı: kunteper

şafağı burdan sayıyoruz artık şafak 117

arkadaş ben Trabzondayım bir şeye ihtiyacın olursa sööle lütfen Ayrıca ben de 305 dönem gidiyorum dün aldım tebligatı bakalım ne olacak hadi hayırlısı

saolasın dostum trabzonun halkı gerçekten çok insan canlısı ve yardım sever bunu trabzona gelmeden anlamak zor özellikle askerleri çok seviyorlar.. ben akçaabat askerlik şubseindeyim yolun düşerse gel bi çayımı iç kısa dönem çavuş dersen hemen bulursun benden başka poşet yok zaten şubede

• şafak 42 :)
  • way be .. askerden geleli ne kadar çok zaman olmuş :))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.