Şimdi Ara

300ytllik dijital fotoğraf makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 300ytl civarında ii bi dijital fotoğraf makinası istiyorum video çekimide ii olsun.yardımlarınızı bekliyorum....

• Samsung S500 aklına qelecek ilk makine olsun =) yada 10-20 YTL ekle A530 al
  • peki nie samsung biraz açarmısın??bide benim pek bilgim yok a530 dediğindemi samsungun ayrıca onun ne artısı var??
  • ya A530 manuel ayarlara izin verior ... manuel ayarlar ilerde DSLR falan alırsan lazım olur ... samsung basçek bir makinedir ve fiyatı çok düşük ama yetenekli ... bir de düşünürsen nikon L3 var =) A530 canon bu arada =) pardon marka belirtmeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 7 Ocak 2007; 23:48:24 >
  • ya bişey sorayım video modu mpeg mi olması ii avı mı olması daha ii??ayrıca ben sony düşünüyordumda??sonylere ne diyecen???birde senin önerdiklerin 5mp ben 6mp düşünüyodum.yardımların içinde saol....
  • 5 mp ile 6 mp arasında bariz bir fark yok zaten 6 mp fotoğraf kalitesi değildir .... sadece boyuttur ... aaşırı büyük (a3 kağıdı boyutu falan ) baskı almıcaksan istersen 5 mp al istersen 4 o farketmez 10*15 baskı için 3 mp bile yeter de artar ... benim makinem (sanyo E6 ) 6 mp fakat ben 4 MP de çekim yapıyorum ... bu arada mpeg daha iyidir daha az yer kaplar ... illa 6 mp olacak diyorsam canon A540 ve Samsung S600 da düşünebilirsin ...
  • dostum bide usb arayüzü 1/0 ile 2.0 arasında ne fark var???yardımcı olursan sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • usb 2.0 daha hızlı diye biliyordum ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 8 Ocak 2007; 0:00:50 >
  • dostum mesela bu cep telefonlarındaki 2 mp ile 5 mp bir mi??yani kalite olarak??bide sence samsung ya da canon alayım onlar ii diyosun yani?????birde bunlarla ne kadar süre video çekimi yapabilirim???
  • yha boyutu ifade eder megapiksel 2 mp ile 5 mp tabiki bir değildir ama 6 mp ve üstüne qerek yok diye düşnüyorum ... kalite megapikselle deil lens ile ölçülür ... canon kendi lensini üretiyor ... samsung yada canon deil en iyiler canon ve nikondur sen 300 YTL diyince ben S500 dedim =) listene canon A530 nikon L3 ve samsung S500 ü ekle =) ve en çok hoşuna qideni al ... neyse ii qeceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 8 Ocak 2007; 0:04:16 >
  • peki dostum sen bana 350ytl falanda olur ii bi tane söyle???video çekimide ii olsun şarzıda ii olsun...bide alırsam canon veya nikon alayım öle mi???ayrıca yardımların için saol....
  • evet en iyisi aralarında canon A530 !
  • dostum eyvallah....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.