Şimdi Ara

300tlyi gecmeyecek fotograf makinesi tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana hangi marka modeli tavsiye edersiniz?
    hd ceksin yeter
    fotograf cekimi tatmin etsin yeter
    pil olmasin yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 15 Kasım 2013; 11:09:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Canon Sx160 IS diyorum. 250-300 TL aralığında. Tüm kullanıcı ayarlarına imkan verir, zumu iyi, megapixeli iyi, gece çekiminde 15 saniyeye kadar uzun pozlama imkanı var.

Başka önerileri de görelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Ben Canon Sx160 IS diyorum. 250-300 TL aralığında. Tüm kullanıcı ayarlarına imkan verir, zumu iyi, megapixeli iyi, gece çekiminde 15 saniyeye kadar uzun pozlama imkanı var.

Başka önerileri de görelim...

Pille calisiyor :(

• Ötekiler benzinle, lpg ile çalışmıyor ki !.. Şaka tabi, yani pil ile çalışmasının sizin açınızdan negatif yönü nedir ? Yoksa bir önyargınız mı var pile karşı ? Bir de ne olduğunu gördünüz mü şimdi ? Demek ki ne imiş ? Madem ki öneri bekliyorsunuz ve konuyu açıyorsunuz öyle ise siz önce kafanızda belirlediğiniz kriterleri elinizden geldiğince yazmaya çalışsanız daha iyi olmaz mı ? Başkası da başka önerecek, ona da mesela "Full HD videosu yok" diyeceksiniz. Sonra bir öneri daha gelecek "bilmem nesi yok" diyeceksiniz. Böyle mi olacak sonumuz ?
    -
    O ise kalem pil Dünya'nın her yerinde bir standarttır. Gezegenin her köşesinde kalem pil bulabilirsiniz. Markaya bağımlı olmaksızın hem pil hem de şarj aleti bulabilirsiniz. Pilsiz bataryalı bir modelde ise o bataryanın aynından bulmaya mahkumsunuz. O bataryayı şarj edecek şarj aletine mahkumsunuz. Şimdi böyle bir özgürlükten kalk git öyle bir esarete. Kendini kısıtla, mahkum et !?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 15 Kasım 2013; 10:34:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Ötekiler benzinle, lpg ile çalışmıyor ki !.. Şaka tabi, yani pil ile çalışmasının sizin açınızdan negatif yönü nedir ? Yoksa bir önyargınız mı var pile karşı ? Bir de ne olduğunu gördünüz mü şimdi ? Demek ki ne imiş ? Madem ki öneri bekliyorsunuz ve konuyu açıyorsunuz öyle ise siz önce kafanızda belirlediğiniz kriterleri elinizden geldiğince yazmaya çalışsanız daha iyi olmaz mı ? Başkası da başka önerecek, ona da mesela "Full HD videosu yok" diyeceksiniz. Sonra bir öneri daha gelecek "bilmem nesi yok" diyeceksiniz. Böyle mi olacak sonumuz ?
    -
    O ise kalem pil Dünya'nın her yerinde bir standarttır. Gezegenin her köşesinde kalem pil bulabilirsiniz. Markaya bağımlı olmaksızın hem pil hem de şarj aleti bulabilirsiniz. Pilsiz bataryalı bir modelde ise o bataryanın aynından bulmaya mahkumsunuz. O bataryayı şarj edecek şarj aletine mahkumsunuz. Şimdi böyle bir özgürlükten kalk git öyle bir esarete. Kendini kısıtla, mahkum et !?

Pil batarya kadar verimli degil yeterli mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv
    Pil batarya kadar verimli degil yeterli mi ?

Her makina için geçerli bir durum değil ki bu dediğiniz. Bu sebeple de "doğru" olamaz.
    -
    Misal Canon Sx280 HS bataryalıdır ve fabrika verilerine göre çekim ömrü Battery Life (CIPA) 210
    Yina 2 kalem pil ile çalışan Canon Sx170 IS'in ise fabrika verilerine göre çekim ömrü Battery Life (CIPA) 300
    -
    Nikon L310'da da şarjlı batarya ömrü lityum ion şarjlı pile oranla hayli düşüktür mesela. Fabrika verileri der ki...
    Battery life Still pictures*:
    Approx. 420 shots when using alkaline batteries
    Approx. 1130 shots when using lithium batteries !!!
    Approx. 690 shots when using EN-MH2 batteries

Movies:
    Approx. 2 h 35 min when using alkaline batteries (HD 720p)
    Approx. 8 h when using lithium batteries (HD 720p) Approx.
    4 h 55 min when using EN-MH2 batteries (HD 720p)
    -
    Yeterli mi ?

• canon powershot sx 150 IS+pil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben pilli olduğu için çok memnun olduğum Olympus FE310 makinamı sattım. 2700 mA Varta professional şarjlı batarya ile kullandım. Makinaya şarjlı pilleri takıyorum ve resim çekiyorum. Bir hafta sonra gerektiğinde makina açılmıyor pil boş uyarısı geliyor. Alkali bataryalarda da durum değişmedi. Nikon P90 aldım. bataryayı şarj ettim, denemek için hergün 10 poz resim çektim. aradan 3 ay geçti makina hala açılıyor ve resim çekebiliyordum.

Tüm arkadaşlara tavsiyem asla kalem pille çalışan makina almayın. Lion bataryadan şaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertie -- 27 Kasım 2013; 7:51:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.