Şimdi Ara

300TL bütçe ile Mouse, Mousepad, Klavye arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

300TL ile mose, mousepad ve klavye almak istiyorum.

artık 10tl lik mouse kullanmaktan pek fazla oyunumu ortaya koyamıyorum :D mousepad deseniz o da aynı durumda, 10tl, klavyem deseniz 20tl lik microsoft klavye :D

ben de oyunumu bileşen yönünden tamamlamak için 300 liraya 3 parça almayı planlıyorum

benim kendi kafamdaki parçalar:

logitech g400s mouse
    logitech g440 mousepad
    logitech g103+ klavye

sizin önerileriniz neler, benim seçimlerim hakkında yorumlarınız neler?

• Merhabalar. 300TL'lik bir bütçem olsa kesinlikle logitech g103 ve logitech g300 alırdım. Mousepad konusunda kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse pad olarak Qck veya Qck+ masanızın boyutuna bağlı olarak alın +'lı olanı ve olmayanı arasında ki fark boyutu ben Qck Medium'u yeterli buluyorum ama sizin kararınız. Mouse ve klavye konusuna gelecek olursak G103 veya G105 klavye tercihi, mouse olarakta bir süre beklemenizi ve G402'nin Türkiye'de satışa çıktığında almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.E.X.T

Merhabalar. 300TL'lik bir bütçem olsa kesinlikle logitech g103 ve logitech g300 alırdım. Mousepad konusunda kararsızım

g400s, g300ün üst sürümlerinden değil mi zaten?
  • Eliniz orta boyuttami? Büyükmü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g400s gameekstra'da 95 tl indirimli fiyatı. daha ucuzu bulabilir miyiz bilmiyorum.

mouse pad olarak qck medium öneririm ne fazla büyük ne de küçük tam ayarında.

g300 hakkında bi hatırlatma; sağ tık problemi yaşadım geçen günlerde bozuldu. g300 70TLye çok güzel mouse fakat aynı durumla karşılaşmayın +20 - 30 tl ile g400s gibi bi mouse alıp rahat edin diye diyorum.

klavye olarak g105 çok şahane bi ürün ama stoklarda yok. yenisi üretiliyor mu bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Eliniz orta boyuttami? Büyükmü?

elim büyüktür, ve mouse da ona göre isterim.

ve sağ elimin bilek kısmı nasır aşırı şekilde, onu nasıl önleyebilirim :D masaya koyunca hep masanın köşesi kesiyor ellerimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlonely

g400s gameekstra'da 95 tl indirimli fiyatı. daha ucuzu bulabilir miyiz bilmiyorum.

mouse pad olarak qck medium öneririm ne fazla büyük ne de küçük tam ayarında.

g300 hakkında bi hatırlatma; sağ tık problemi yaşadım geçen günlerde bozuldu. g300 70TLye çok güzel mouse fakat aynı durumla karşılaşmayın +20 - 30 tl ile g400s gibi bi mouse alıp rahat edin diye diyorum.

klavye olarak g105 çok şahane bi ürün ama stoklarda yok. yenisi üretiliyor mu bilgisi olan var mı ?

niye "qck medium"

ben mesela mouse'ı g400s almak istediğim için mousepad i de ona göre alayım diyorum, aynı marka aynı kalite olsun diye? ve uyumları daha fazla diye düşündüğüm için

• Mouse pad için genelde herkes ss qck öneriyor. Dediğiniz Logitech pad ile ilgili bir bilgim yok. Bence nette biraz araştırın. Yabancı forumlarda falan mause pad tavsiyesi istenirse qck ve qck+ dan şaşmayın deniyor. Ayrıca mouse kullanırken bileğiniz masaya sürtuyor ise qck mass alabilirsiniz bu pad 5-6 mm kalınlıkta biraz yumuşak bir pad ve bileğin zarar görmesini önlüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

Mouse pad için genelde herkes ss qck öneriyor. Dediğiniz Logitech pad ile ilgili bir bilgim yok. Bence nette biraz araştırın. Yabancı forumlarda falan mause pad tavsiyesi istenirse qck ve qck+ dan şaşmayın deniyor. Ayrıca mouse kullanırken bileğiniz masaya sürtuyor ise qck mass alabilirsiniz bu pad 5-6 mm kalınlıkta biraz yumuşak bir pad ve bileğin zarar görmesini önlüyor

anladım, qck ve qck+ arasındaki fark nedir

ve ben fpsci değilim o yüzden çok yavaş ama uzun harekettense, kısa mouse hareketlerini tercih ediyorum, bana uyar mı qck+
  • Hocam logi set yapayım derseniz tabiki güzel bi kombin olur. g440 için kötü demedim sadece nacizane fikrimi söyledim kendimde kullandığım için. madem fps ile pek alakanız yok logi seti tamamlayın öyleyse.
  • Qck ile qck+ arasında boyut farkı var. Sitesinden bakarsan tam Ölçüleri görebilirsin mobilde olduğumdan link atamıyorum. Ama bence qck Plus çok aşırı büyük 44cm yanlış hatırlamıyorsam bende ss qck+ var ve bir daha alacak olursam qck olanından alırım.

• Bedavaya Logitech G400s verseler almam. O top nedir abi? Insanin göz zevkini altüst ediyor baksaniza şu tipe. Ha performansını bilemem ama tipi gerçekten berbat.

Bozuldu konusuna gelirsek Teknosadan daha kutusundan çıkmamış dokunulmamis klavye aldim. Eve geldim n harfi basmiyor. Sonuç olarak üretim hatası ürün olabilir. Veya hor kullanmissinizdir ürünü.

Mouse pad olarak tabiki qck medium. Sade ve şık. Nerdeyse bütün profesyonel adamlar bu mouse padi kullanıyor.

Ha bide demissin ki konuda ''Oyunda ki performansımı ortaya koyamiyorum. Mesajdada günlük kullanicam fpsci değilim yavaş hareket etseds olur diyorsun. Karar ver usta..

Klavye olarak Logitech g103. Mouse olarak logitech g300. Mouse pad olarak qck medium..

Mouse hakkında ufak bir hatirlatma : cihazı parmak uçlarıyla kullanmaniz gerekiyor.

• Alacağınız en önemli bileşen mouse ve pad. Klavyeye o kadar butce ayırmaya gerek yok.. Öncelikle mouse tutus biçimini araştır, claw grip, palm grip veya finger.ona göre tercih yap.

• Logitech g500s + Logitech g103+ logitech g240 veya SS qck

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.