Şimdi Ara

3000TL kasa tavsiyesi (Eski PSU & Dış kasa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlısıyla 1 hafta içinde satın alıcağım yeni bir sistem. Eski kasamdan OCZ StealthXstream 600W güç kaynağı ve thermaltake m9 dış kasayı kullanmaya devam edebilirim diye düşünüyorum böylece sistemin diğer parçalarına(ekran kartı,ssd) daha çok bütçe ayırabilirim. O yüzden PSU ve dış kasa hariç 3000-3100 TL lik bir sistem önerebilir misiniz? İçinde SSD olması benim için önemli.

• Oyun için olduğunu ve oc yapmayacağınızı varsayıyorum.
    Bütçenin kalan miktarını da harcayayım derseniz SSD miktarını artırabilirsiniz, anakartı H97 GAMING 3 yapabilirsiniz (tabii bu anakarttaki ekstralara ihtiyacınız varsa, yoksa etikete boşa para ödemeye gerek yok)

• quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

Oyun için olduğunu ve oc yapmayacağınızı varsayıyorum.
    Bütçenin kalan miktarını da harcayayım derseniz SSD miktarını artırabilirsiniz, anakartı H97 GAMING 3 yapabilirsiniz (tabii bu anakarttaki ekstralara ihtiyacınız varsa, yoksa etikete boşa para ödemeye gerek yok)

Aynen oyun için ve oc yapmicam dostum. acaba gtx970 e 600W lık ocz psu 'um yeter mi? thermaltake m9 a sığıcağını düşünüyorum baya büyükçe çünkü. Bir de kasanın fanları yetersiz kalabilir gibi geliyor sıvı soğutucuya ihtiyaç duyar mıyım?

• I5 4590
    Gigabyte h97m d3h
    Wd caviar blue 1tb
    G-skill ripjaws 4x2gb 1600mhz
    Samsung 850evo 120gb
    Msi gtx970

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blaze` kullanıcısına yanıt
    PSU'nun fotoğrafını atabilir misiniz? Bir tablo olması lazım üzerinde o lazım.
    Sıvı soğutmayı genelde OC yapan kimseler kullanıyor. Kasanın fanları yetersiz diyorsanız ekstra fan takabilirsiniz. Kasa konusunda çok bilgim yok ama illa ki fan takılabilecek uygun boş bırakılmış yerler vardır diye düşünüyorum.
  • Intel core i5 4690
    MSI Z97 g43
    amd r9 390
    Gskill RipJawsX 2x4 8gb 1600Mhz
    wd blue 1tb 7200rpm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

PSU'nun fotoğrafını atabilir misiniz? Bir tablo olması lazım üzerinde o lazım.
    Sıvı soğutmayı genelde OC yapan kimseler kullanıyor. Kasanın fanları yetersiz diyorsanız ekstra fan takabilirsiniz. Kasa konusunda çok bilgim yok ama illa ki fan takılabilecek uygun boş bırakılmış yerler vardır diye düşünüyorum.

OCZ StealthXstream 600W Sanırım şu bilgiler lazım

+3.3V@36A, +5V@30A, +12V1@18A, +12V2@18A, +12V3@18A, +12V4@18A, -12V@0.5A, +5VSB@3.0A

Kasada fan için uygun yerler var.

Sistem de şöyle oldu bu cuma siparişi vermeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 3 Ağustos 2015; 17:22:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa tavsiyesi?
    6 yıl önce açıldı
    Kasa Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oha 4 kanallı PSU Ayrı ayrı pike değerleri 216W ama toplamda kaç Watt verebiliyorlar peki?
    Bağlantıları yaparken kendiniz dengeleme yapmanız gerekecek muhtemelen.
  • Gigabyte h81m-s2pv

Tek kanal 8 gb 1600 mhz cl9 ram(anakartın desteklediği herhangi bir marka, desteklenen modeller her anakartın kendi sitesinde mevcut olur.)

Wd blue 1 tb

Samsung 850 evo 250 gb

i5 4690

Asus gtx 970 strix

Xigmatek Gaia II

Genel olarak parçaları en ucuz sinerjiden temin edebilirsiniz.Soğutucu en ucuz hepsiburadada ve bana göre alınacak en iyi f/p soğutucusu şuan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.