Şimdi Ara

3000tl butce, ultrabook onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gunaydin arkadaslar, isim geregi surekli sunum yapiyorum bu yuzden tasinabilirligi yuksek olan, power point, excell ve bikac tane hafif program acikken gecislerde sorun cikartmayacak bir ultrabook ariyorum aklima sony geldi internet sitesinden baktim vaio pro 13modeli ilgimi cekti. sizin daha iyi bir f/p oneriniz var mi

ayrica bu ultrabook'larda photoshop kullanabilir miyim basit bikac islem yapmak icin(kirpma, renk ayari, rotus)

bir soru daha, 1000-1500 arasi bir bilgisayar alip bi tane de ipad almak daha dogru bir tercih olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozeba O kullanıcısına yanıt
    Abi 3 bin çok değil mi bilgisayar için

1800-2000 civarı bir bilgisayar iş görür bence. Benim bilgisayar bile photoshopu gayet güzel kaldırıyor, biliyorsun, çok sıkıntı olmaz diyorum ben.

Ekleme: Ultrabooklarda nedense durgunluk var gibi, arkadaşa baktım geçenlerde, uygun bir model bulamadım. Türkiye satışlarında biraz problem var galiba...
    ---
    Biraz karıştırıp alttaki linkleri keşfettiğimde durumun daha iyi olduğunu gördüm. Geçenlerde hiç uygun bilgisayar bulamadık.

2. ekleme: Bu hoşuma gitti, ama disk olarak sadece SSD var, 128 GB;

http://www.hepsiburada.com/liste/toshiba-portege-z930-13v-intel-core-i5-3317u-17ghz-6gb-128gb-ssd-133-ultrabook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600352&categoryId=3018951&navq=categoryid%3d3018951%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd600352%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500_3018951%257d%26fh_refview%3dlister

3. ekleme: Bir de bu var;

http://www.gold.com.tr/lenovo-s400-59352471-gumus-ultrabook_u

Not: Bu mesaj Kocaeli Yurdu'ndan gönderilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 2 Ekim 2013; 23:50:07 >

• lenovo s400 ertugrul abinin bilgisayarinin aynisi. onu 1100liraya almisti simdi cok pahali. toshiba guzelmis ama. fiyati da guzel. benim icin hafif olmasi onemli ilk basta.
    gerci kardesim ben sana evdeki eski bilgisayari vereyim onunla idare et intel yakinda yeni nesil islemcilerini tanitcak yaza dogru yayginlasir o zaman alirsin olmaz mi dedi. dusunuyorum hala. 70d de gozum var simdi o yuzden :)

• Tablet de düşünüyosan buna bak derim. çift panelli, tavsiye ederim.

Asus Taichi 21-CW014H Ultrabook

http://www.ebrarbilgisayar.com/Urun/Asus-Taichi-21-CW014H-Ultrabook-pmu262355.html
  • bütçene uygun , kaliteli birşeyler var...bakmanı tavsiye ederim...

http://www.nasabilgisayar.com/Kisisel-Bilgisayar,LA_120291-2.html#labels=120317-2
    Hadi ya, o kadar pahalanmış mı o

Toshiba olan bana da uygun geldi, alınabilir bence. Daha başka modeller de bakılabilir ama nedense bazı modeller bulunmuyor bizim ülkede. 3 bin bence çok ama :)

Çıktı çıkacak diye diye hep ileriye atıyoruz ama :) İş görecek gibiyse evdekini kullan abi :)

70D mi :) D7100 kurtarmıyor mu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10k civari laptop tavsiyesi?
    6 ay önce açıldı
    Laptop onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Hadi ya, o kadar pahalanmış mı o

Toshiba olan bana da uygun geldi, alınabilir bence. Daha başka modeller de bakılabilir ama nedense bazı modeller bulunmuyor bizim ülkede. 3 bin bence çok ama :)

Çıktı çıkacak diye diye hep ileriye atıyoruz ama :) İş görecek gibiyse evdekini kullan abi :)

70D mi :) D7100 kurtarmıyor mu :)

cevap veren tüm arkadaslar, cok tesekkur ederim.

evet ahmet dedigin gibi teknolojinin sonu yok hep bi ustu cikiyo. en iyisi yaza kadar beklemek bu arada makine alirim kisin biraz daha ucuz olur. biraz para biriktireyim de 70d nin fiyati oturunca alirim bi tane. d7100 tavsiye etmenin bi sebebi var mi peki? 70d yi video ozellikleri icin almak istiyorum ben.

toshiba yi begendim ama fullHD ekran olsa daha iyi olmaz mi sence de? diger ozellikleri cok onemli degil de fHD ekran ve isikli klavye kullanim rahatligi bakimindan cok isime yarar.

70D ile D7100 farkını pek bilimoyrum pek de işte Canon :) Sevmiyorum Canon'u :) Ama video varmış işin içinde

Full HD olup olmadığına bakmamışım Işıklı klavye de büyük ihtiyaç, çok işe yarıyor, arıyorum. Daha uygun modeller vardır elbet, aramak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

gunaydin arkadaslar, isim geregi surekli sunum yapiyorum bu yuzden tasinabilirligi yuksek olan, power point, excell ve bikac tane hafif program acikken gecislerde sorun cikartmayacak bir ultrabook ariyorum aklima sony geldi internet sitesinden baktim vaio pro 13modeli ilgimi cekti. sizin daha iyi bir f/p oneriniz var mi

ayrica bu ultrabook'larda photoshop kullanabilir miyim basit bikac islem yapmak icin(kirpma, renk ayari, rotus)

bir soru daha, 1000-1500 arasi bir bilgisayar alip bi tane de ipad almak daha dogru bir tercih olur mu?

http://sadecenotebook.com/Urun/Asus-UX31A-C4032H-Core-i5-3317-170-Ghz-4-GB-128-SSD-133-Windows-8-pmu285915.html

• quote:

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

gunaydin arkadaslar, isim geregi surekli sunum yapiyorum bu yuzden tasinabilirligi yuksek olan, power point, excell ve bikac tane hafif program acikken gecislerde sorun cikartmayacak bir ultrabook ariyorum aklima sony geldi internet sitesinden baktim vaio pro 13modeli ilgimi cekti. sizin daha iyi bir f/p oneriniz var mi

http://sadecenotebook.com/Urun/Asus-UX31A-C4032H-Core-i5-3317-170-Ghz-4-GB-128-SSD-133-Windows-8-pmu285915.html

bu bilgisayarin sony vaio prodan ustun olan yani nedir pek anlamadigim icin soruyorum.
    vaio pronun islemcisi 4. nesil ve gpu su hd4400 olmasi lazim, bu 3.nesil ve hd4000.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.