Şimdi Ara

3000 YILLIK TÜRK PANTOLONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin'de bulunan, üzerindeki motiflerden de açıkça ulusumuza özgü olan, yapılan karbon testinde de 3000 yıllık olduğu belirlenmiştir.
     3000 YILLIK TÜRK PANTOLONU

• Kesin mi hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sciencenews.org/article/first-pants-worn-horse-riders-3000-years-ago

Yazıda çin kültürü olduğu söylenmiş sanırım.Ancak Türk olduğu bence açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ -- 24 Haziran 2015; 14:25:29 >
  • Türk olduğu kesin değil ki birader. Bizden adamlar yine yorumların orasına burasına Türk Türk Türk yazmış. Yabancı adamda ermeni sembolleri görüyorum demiş.
  • Pantolondaki motifler, kızılderili motiflerini andırıyor sanki.
  • Efelerin abasina benziyor. :)

• Çok ilginç gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RUHSUZ

Türk olduğu kesin değil ki birader. Bizden adamlar yine yorumların orasına burasına Türk Türk Türk yazmış. Yabancı adamda ermeni sembolleri görüyorum demiş.

Türk olduğu %100 diye kimse diyemez ama Türktür denebilir güzel kardeşim yeter şu Türk tarihini kötülediğin nasıl bir kafa yapın var yahu. Pantolon Türkler tarafından icat edilmiştir, Çinlilerin pantolon değil kabana benzer etekli şeyler giydikleri, Türklerin pantolon giydikleri ve bunu icat ettikleri tarihsel bir veri olarak bilinen bir durum çünkü at üzerinde daha rahat hareket etmek zorundaydı at üzerinde yaşayan bir millet olduğu için bilmem herhangi bir ampul yaktı mı kafanda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Türk olduğu kesin değil ki birader. Bizden adamlar yine yorumların orasına burasına Türk Türk Türk yazmış. Yabancı adamda ermeni sembolleri görüyorum demiş.

Türk olduğu %100 diye kimse diyemez ama Türktür denebilir güzel kardeşim yeter şu Türk tarihini kötülediğin nasıl bir kafa yapın var yahu. Pantolon Türkler tarafından icat edilmiştir, Çinlilerin pantolon değil kabana benzer etekli şeyler giydikleri, Türklerin pantolon giydikleri ve bunu icat ettikleri tarihsel bir veri olarak bilinen bir durum çünkü at üzerinde daha rahat hareket etmek zorundaydı at üzerinde yaşayan bir millet olduğu için bilmem herhangi bir ampul yaktı mı kafanda..

Ben Turk oldugu kesin degil diyorum sen pantalonu Turkler icat etti diyorsun. İcat ettigine lafim yokki benim.
    Ama bunun Turklerin oldugu kesin degil

• quote:

Çin'de bulunan pantolonda Ermeni sembolleri? Evet, kesinlikle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.