Şimdi Ara

3000 VA lık El yapımı Transformatörlü Ve Mosfetli İnverter Devresi Arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler INFORM 3000 KVA lık UPS kutusu ve soğutucu petekleriyle 3000 KVA lık bir mosfet inverter devresi lazım bir tane var nette baskı devresiyle falan ama güvenemiyorum çalışıp çalışmayacağı hakkında bilgim yok işte devrenin linki ve resimleri :

http://www.qsl.net/dg5sga/inverter.htm

soğutucu blok ve 3000 VA lık inverter şeması şu meşhur olan modifiye sinüs devre beyler içinizde bu devreyi yapan bu devreyle uğraşan oldumu ??

artık daha yüksek güçte invertör devreleri yapmak istiyorum 500 watt ve 650 watt inverterler beni kesmiyor daha güçlü devre lazım...

yukarıda vermiş olduğum linkteki devreyi yapsak gerçekten görürmü vbeyler belki içinizde yapan olmuştur... Lütfen acil yardım bekliyorum ...

3000 VA  lık El yapımı Transformatörlü Ve Mosfetli İnverter Devresi Arıyorum...

• Beyler internette böyle bir PVM li 5000 watt inverter devresi buldum...

arkadaş tamda benim yapmak istediğim devreyi yapmış çalıştırıyor gerçekten mükemmel bir devreye benziyor büyük ihtimal modifiye sinüs inverterdir ama olsun 5000 watt gibi bir değere ayrıca Birde PVM özelliğine sahip olması gerçekten Süper bir özellik...

işte devrenin bulunduğu site linki :

http://www.instructables.com/id/250-to-5000-watts-PWM-DCAC-220V-Power-Inverter/?&sort=ACTIVE&limit=40&offset=40#DISCUSS

Beyler burayı inceleyin bakalım gerçekten iş görürmü bu devre burda sadece 2n3773 transistörlerinin kullanılması biraz ilkel olmuş bence mosfetle yapılsa çok daha iyi olurmuş...

yorum ve önerilerinizi bekliyorum sayın arkadaşlarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 11 Kasım 2012; 13:58:45 >

• neden cvp yok anlamış değilim yaww yüksek güçlü inverter şemaları nette yok olanlarında çalışıp çalışmayacağı meçhul yaww
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.