Bildirim
3000 tl sistem tavsiyesi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
3000 TL seviyesinde alınabilecek sistemlerden birini toplamışsınız. Bence bekleseniz çok büyük bir fark olacağını zannetmiyorum. Taş çatlasın 100-200 lira oynar. Bir de bu hangi site acaba fiyatlar baya uygunmuş. -
Tam olarak aynı sistemin siparişini vermeyi düşünüyorum ama kasa beni düşündürüyor. Fanları yeterli olur mu psu su kaliteli mi hiç bilmiyorum -
sinerji -
Hocam sinerji bilgisayardan daha oncede 3 4 parca aldım ram ssd hdd falan gayet hızlı ve sorunsuz geldi kapalı kutu orjinal faturalı fiyatta sanırım en uygun yer genel sistem parçaları fiyatında
Bende ddr 4 bi oyun sistemi icin bunları oluşturdum ve sizlerin fikrini almak istedim eksik gedik veya degisecek ürün var mı diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X