Şimdi Ara

?-3000 TL Arası Öneri İphone (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: phonel59

Peki konuyu şöyle bir ufak soru sorsam android alsanız bu fiyata ne alırdınız ?

3000bintlye,Bekleme gibi bir şansınız varsa,Asus zenfone 3 deluxe,Htc elite 3x,lg v20 var onları bekleyin derim 2300 2500tl arası.Benim kullandığım telefon z5 premium onada bakabilirsiniz 2700tl.Bekleme gibi bir durumunuz yok ise samsung s7 s7edgeye bakın ama hassas telefonlardır kılıf almak şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 17 Ekim 2016; 22:13:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 3 Deluxe aralık ocak ayları arasında çıkabileceği söyleniyor zaten fazla zamanım var beklemekte yarar var derseniz beklerim. Zenfone 3 yine bir değişim yapıp 6 GB ram 5.7 inc ekran 128 gb depolama 23 mp kamera gibi iyi özelliklerle önümüze çıkıcak. Diğerlerine göre daha iyi gibi gözüküyor (telefondan anlamam saçmalıyor olabilirim) ama zenfone 2 çıktığında patlama yapmadı gibime geliyor. Ucuz ve sanırım türkiyeye gelen ilk 4 gb ramli telefonlardan biriydi. Ama öyle çok adını konuşturdu gibime gelmedi ama bilmiyorum zenfone 3 nasıl olur.

Zenfone 3 Deluxe aralık ocak ayları arasında çıkabileceği söyleniyor zaten fazla zamanım var beklemekte yarar var derseniz beklerim. Zenfone 3 yine bir değişim yapıp 6 GB ram 5.7 inc ekran 128 gb depolama 23 mp kamera gibi iyi özelliklerle önümüze çıkıcak. Diğerlerine göre daha iyi gibi gözüküyor (telefondan anlamam saçmalıyor olabilirim) ama zenfone 2 çıktığında patlama yapmadı gibime geliyor. Ucuz ve sanırım türkiyeye gelen ilk 4 gb ramli telefonlardan biriydi. Ama öyle çok adını konuşturdu gibime gelmedi ama bilmiyorum zenfone 3 nasıl olur.

Hocam Beklemek gibi zaman varsa bekleyin Bende çıktığı zaman inceler kesin bir şeyler söyleyebilirim.Ama sizde araştırın soruşturun biraz.

• Telefon için 3000lere çıkabiliyorsan 6s plustan iyisini bulamazsın. Kullanıyorum ve çok memnunum bir daha da asla androidle işim olmaz. Pili de çok iyi gidiyor. Evet pahalı ama androidli telefonların aksine ikinci elde satması da kolay ve çok iyi para yapıyor. Dolayısıyla sıfır alırken verdiğin paranın büyük kısmını geri alabiliyorsun satarken.
  • quote:

Peki oyun açısından performansı nasıl ? Fazla oyun oynamıyorum zatende ram 1 GB sanırım diğer özelliklerini tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Şu an iphone 6s ve 7 serisinde piyasadaki en güçlü gpulardan biri bulunuyor, diğer markaların flagship denen aletlerini 3-4 kat performans farkıyla eziyorlar oyun performansı anlamında. Dolayısıyla Iphone 6s ve 7 uzun yuıllar çoğu oyunu zorlanmadan iyi şekilde oynatacaktır.

Son bir sorum olacak tabiiki kamerasi :) mp ler dusuk gibime geldi ama lens kalite falan nasil o konu hakkindada yardimci olursaniz sevinirim.

Şöyle söyleyeyim ben amatör bazda fotoğraf meraklısı bir insanım. Buna bakarak iphone dahil hiçbir telefonun kamerasının fotoğraftan anlayan birini tatmin etmeyeceğini belirteyim. O 23mp sonyler, lumialar falan hepsi çöp. Fotoğraf dslr ile çekilir. Ama normal bir insan için, normal beklentilerle yaklaştığımızda rakipleri arasında çok aman aman farklar olmayan, tatmin edici diyeceğim bir kamerası var. İphone kamera sisteminde beğendiğim diğerleirnde olmayan iki durum var. Birincisi kullanım kolaylığı diğer modellerde bri sürü manuel ayar sunsa bile bunları teleofn ekranından yapmak zor olduğu gibi, çoğu kullanıcı bu ayarları pek bilmediğindne işe yaramıyorlar. Bu tip ayarlar iphone'da da olsa da kendisi bu ayarları en basit şekilde otm olarka ayarlayıp gayet iyi fotolar elde ediyor. Örneğin bir ışık ölçümünü öndeki nesneye göre mi arkadaki ufka gör emi yapacağına çok çabuk ve akıllıca karar veriyor. Sonuç da iyi olur, en basit ellerde bile. İkinci husus foto işleme konusu. Lumia serisi gibi birkaç modelle birlikte iphoneların foto işlemesi piyasadkai en akıllılardan biri. Yani fotonun beya dengesini, ısısını, kontrastını renk doygunluğu falan çok harika ayarlıyor. Yani alıp bilgisayara attığınızda size pek işleyecek bir şey kalmıyor. Ama samsungda şunda bunda ya beyaz dengesinde, ya kontrastonda, ya dinamik ölçümde birşeyde yanlışlık olur makinedne çıktığı gibi olmuş çıkmıyor fotolar. İphonede olmuş çıkıyor ve paylaşım yaptığınızda da daha güzel görünüyor. Yani en basit anlatımla fotoğraftan çok anlamayan normal bir kullanıcıyı videosuda, fotosu da memnun edecektir. Ama özellikle aman kamerası süper diye tavsiye edilecek bir telefon değil.

Bence iphone 6s plus alacak adam şunlar için bu telefonu almak isteyecektir:

-uzun pil ömrü
    -akıcı, hızlı kullanım deneyimi
    -gayet basit, sade ve kullanışlı menüler
    -akıllı bir telefonda olmasını isteyeceğiniz özelliklerin olması gerektiği gibi çalışması
    -güzel bir ekran beklentisi
    -iyi video çekimi(bir telefona göre)

Yoksa kamerası sınıfının en iyisi değil ama tatminkar
    hoparlörü mono vs ses kalitesi ancak ehh
    malzemesi vs on numara ama aşırı kaygan kılıfsız kullanmak yürek işi

Ama en temelinde iphone nedir derseniz= akıcı kolay kullanım, yavaşlamayan mantıklı işletim sistemi. Malzemesiymiş, şusuymuş busuymuş bence ikinci etkenler. Bu kadar insanın iphone kullanmasında en önemli etken oturmuş kaliteli işletim sistemi. Adamı yormuyor, android gibi delirtmiyor. Android telefonun menüsünü bir açıyorsun milyon tane simge, ara ara bulamazsın istediğin şeyi neymiş aramayı kullanacakmışım, niye kullanayım? Niye benim işimi zorlaştırıyorsun. En önemli şey kullanım rahatllığı değil mi? iphoneda ise ana ekran iki ekran. Bu kadar. Hepsinin yeri de belli. Şıp diye buluyorsun. Ergonomik. Öyle iki güncelleme gelince yağ gibi olan telefon kağnıya dönmüyor androidlerdeki gibi. İos 10 ile birlikte ios'un kendi yükledii istemediğin her türlü uygulamayı da kaldırıp iyice sadeleştirebiliyorsun.

Yani anlatmak boş, uzatmaya gerke yok bu telefona bir kısım prmeium algısı, malzemesi, şekli yüzünden alır. Bir kısım da kullanım deneyimi yüzündne alır. Zaten bir kere ios'un tadını alan bir daha vazgeçemez. Samsung da ioslu telefon yapabiliyor olsaydı ondan da alırdık benim marka bağımlılığım yok.

• Pile de şöyle örnek vereyim; sabah 8 de şarjdan aldım şu an hala %100..

Tesekkurler inceleyecegim.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.