Bildirim
3000-4000 Bütçe laptop
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Tulpar T5 4.1 aldım geçen hafta. 3799 TL + 111 TL worldpuan hediyesi ile. Far Cry 3, BF4 deneyebildim ve şimdilik memnunum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
takipp
hocam laptop resimlerini paylaşabilir misiniz biraz_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: neverktulu
Tulpar T5 4.1 aldım geçen hafta. 3799 TL + 111 TL worldpuan hediyesi ile. Far Cry 3, BF4 deneyebildim ve şimdilik memnunum.
İyi ki hemen almışsınız şuan 4000 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
@RickGrimes- : Şu an için paylaşma imkanım yok maalesef.
@naughty.gif : Evet, şanslıyım gerçekten ama yakında tekrar indirim gelir diye tahmin ediyorum._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: RickGrimes-
takipp
hocam laptop resimlerini paylaşabilir misiniz biraz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 6 Nisan 2015; 3:56:39 >_____________________________ 
Leave Me Alone I Know What I'm Doing
- AMD Ryzen 7 5800X3D | XFX RADEON 7900XT 20GB | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Samsung 970 EVO Plus M2 SSD 1TB | Lian Li Lancool III | MSI MPG A850G PCIE5 850W ATX 3.0 80+ Gold | Xiaomi Mi 34' Gaming Monitör | Razer DeathAdder 3500 | Razer Ornata Chroma V2 | CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus Ses Kartı | Sony WH-1000XM3 | Cooler Master MH751 | Xbox Series X Controller | Sony Dualshock 4 V2 -
Steam
-
arkadaşlar asus n552vw 256 gb lık olan versiyonunu satıyorum geçen hafta vatan bilgisayardan aldım , bilginize _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt