Merhaba arkadaşlar. Catia, solid ve autocad gibi çizim programları kullanabileceğim 3000-3500 lira civarlarında laptop önerir misiniz? Ne gereklidir bilmiyorum. Fiyatı aşmazsanız sevinirim.
Teşekkürler
Hocam 1050-1060a sahip laptoplar geliyor ki tahminkmce 1050ler 4200 civarı başlar.
İmzamdaki cihaz işini görebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam bence maceraya gerek yok o paraya windows sisteme sahip dizüstüne masraf etme. İkinci el olsa da SSD li mac book pro alınır. Paşa paşa kullanılır. Forumun dizüstü bilgisayarlar bölümünü kurcala derim orda güzel tavsiyeler bulabilirsin. Hatta İ mac bile alabilirsin o bütçe ile.
yorumlar için teşekkürler. hala öneri bekliyorum
msı baka bilirsin gayet uygun laptoplar bula bilirsin
Hocam bence maceraya gerek yok o paraya windows sisteme sahip dizüstüne masraf etme. İkinci el olsa da SSD li mac book pro alınır. Paşa paşa kullanılır. Forumun dizüstü bilgisayarlar bölümünü kurcala derim orda güzel tavsiyeler bulabilirsin. Hatta İ mac bile alabilirsin o bütçe ile.
dediği programları imac e nasıl kuracak????
kaazto28K
kullanıcısına yanıt
ne önerirsiniz acaba?
anilh
kullanıcısına yanıt
hocam dediğin programlar her şey istiyor, ram işlemci ssd ekran kartı, hele solidworks tam bir ekran kartı sömürücüsü. onun için kendin araştır bak alabileceğin fiyata en iyisini araştır, ekran 1920*1080 kesinlikle olsun. ekran kartı nvdia olsun buna özellikle dikkat et, laptoplarda sonradan özelliklerini arttırabileceğin iki şey var biri ram diğeri hard disk, tabi sonradan arttırmak istersen, mesela ben olsam sonradan laptopun özelliklerini arttıracaksam ram in 2 slotlu bir slotunun 8 gb olmasını tercih ederim, harddiskin ise başlangıçta önemi yok laptopun garantisi dolduktan sonra hemen içini açtırırsın ssd taktırırsın, bir şey daha laptopun anakartında m2 portunun olmasına dikkat et.
Şimdi tüm bunlara binaen, işlemciyi yüksek ekrankartını nvdia ve yüksek tut, ram yerinin çift slotlu ve tek bir slotunda 8 gb olmasına dikkat et, ve anakartta m2 portunun olmasına dikkat et, ve ekran kesinlikle 1920*1080 olsun.
bir şey daha ben hiç denemedim tam bilmiyorum, laptop aldıktan sonra kesinlikle gidip dandik kablosuz mouse alma oyuncu mouselardan al ne kadar fark ettirir bilmiyorum denemedim çünkü ama denersem sana mesaj atarım. Oyuncu mouselarda çizdiğin şeylerin köşe noktaları yakalayabilmen daha kolaymış.
Vesselam...
kaazto28K
kullanıcısına yanıt
Bildiğim kadarıyla Catia, solid ve autocad in mac için olanları var.
turkeroztrk
kullanıcısına yanıt
crackli programlar imac de çalışıyorsa valla ben de alırım, o kadar araştırdım kimseden net bir şey öğrenemedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme