Şimdi Ara

3000/3500 Arası Notebook Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar var mı bu civarda F/P bir ürün gözümüzü şuna kestirdik arkadaşa alacağız da.

hp pavilion 15-cb007nt vatanda indirime girmiş i7 7700 1050 8 gb ddr4 ram gördük ama performansı nasıldır?

• Tasarimi olsun, bataryasi olsun gayet guzel bir makine. Ekranida gayet iyi fakat sogutma problemi var. Kasa kalitesi orta seviyede. Ve kullananlar cizirti sesi basliyor diyorlar tam nereden bilmiyorum fakat buyuk ihtimal HDDden, teknik servisini birkac HP kullanan arkadastan duydum ilgi konusunda dusukler diyorlar. Sanirim o aletin fiyati 4000 liraydi. O fiyat bandinda DELL 7577 oneririm bende siparis verdim, daha iyi ekran karti ve ssd var. DELL cihazin tek sikintisi yaninda gucsuz adaptor vermeleri. Yani son ayarlarda klavye isigi asik, son parlaklikta mesela GTA 5 oynadiginizda sarji yavas yavas bitmeye basliyor. Fakat onun haricinde cihazin hicbir sikintisi yok ve gayet kaliteli yapilmis normal kullanimda ve orta seviye oyunlarda sarj problemi olmuyor. Tasarimi harika fakat ekranin cercevesi biraz kalin. Eger oyun oynamak icin alacaksaniz ASUS modellerede bakabilirsiniz fakat onlarin ekrani TN panel, oyun oynamakta bir fark olmuyor hatta oyunlarda TN paneller daha iyi performans verir fakat bir IPS panel kadar iyi goruntu kalitesi veremezler.

• poeDameron kullanıcısına yanıt
    Vatanda 3500 3600 civarı nette 3400 ondsn dolayı baktım 4k seviyesine çıkar mı bilmiyorum ama söyleyim yinede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hp omen bakabilirsiniz,para iadesi durumuda var, cazip. Yukarıda önerilen dell 7577 de iyi,bataryası dışında. Gtx 1060 larda o problem yok fakat fiyatı yüksek

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    Başlığı unutmuşum bir an. O aletin ekram karti 2gb diye hatırlıyorum. O makinenin 3300 liraya i5li 4gb ekran kartlısı var haberiniz olsun. Eğer amaç oyunsa o fiyat bazındaki 1050tili Asusu tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4500 TL civarı laptop tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.