Şimdi Ara

300 tl ve üzeri alışverişe anında 20 TL hediye çeki.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Aralık - 14 Şubat arası Vatan bilgiayardan 300tl ve üzeri alışverişe anında 20 TL hediye çeki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matis01 -- 8 Aralık 2010; 15:55:12 >

• günün fırsatı ve özel fiyatlı ürünler kampanyaya dahil değilmiş pehhh işe yaramaz
  • belki başka bi ürüne denk gelirse işe yarayabilir. bi köşede bulunsun
  • İşe yarar da, ben tam anlamadım.

Şimdi 300 TL'lik bir ürün almak istesem 20 TL hediye çeki verecek 280 TL ye mi alacağım. Yoksa bu tarihler arasında toplam 300 TL lik alışveriş yaparsam, daha sonraki alışverişde kullanmak üzere 20 TL hediye çeki mi verecek?
  • Eğer herzamanki gibiyse, ödeme esnasında toplam bedelden 20TL düşecektir. Uzun süre 200TL'lik alışverişlere 20TL hediye çeki veriyordu Vatan ve bu şekilde kullanılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

İşe yarar da, ben tam anlamadım.

Şimdi 300 TL'lik bir ürün almak istesem 20 TL hediye çeki verecek 280 TL ye mi alacağım. Yoksa bu tarihler arasında toplam 300 TL lik alışveriş yaparsam, daha sonraki alışverişde kullanmak üzere 20 TL hediye çeki mi verecek?

az önce denedim. 314 tl lik alışverişde isterseniz 20 tl hediye çekini kullanıyorsunuz fiyatı 294 te geliyor. isterseniz hediye çekini kullanmayıp daha sonra kullanabiliyorsunuz ama hediye çekinin son kullanım tarihi 14.01.2011 bu süreyi kaçırmamak lazım.
  • Denedim. Ben de gözükmüyor. Kişiye özel olabilir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sepetteki ürünlerin fiyat toplam kısmının hemen altında görünüyor çek kullan diyede mavi bir buton var
  • %6 civarı bir indirim oluyor.pekte fırsat gelmedi bana açıkçası.ama alacağı olanlar için iyi fırsat
  • Ne hikmetse bende çıkmıyor. Daha önce 20 TL lik çekten kullanmıştım ondan olabilir mi acaba?
  • Kalktımı bu kampanya sitede göremiyorum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.