Bildirim
300 tl param var nasıl değerlendirebilirim.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O para ya ata, ya maça ya da a yatırılır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: legend066
O para ya ata, ya maça ya daa yatırılır.
iddaa riskli iş dha başka bi önerin varmısağlam güvendiğin maç varsa söyle bütün parayı yada yarısını basacam
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa21633
quote:
iddaa riskli iş dha başka bi önerin varmısağlam güvendiğin maç varsa söyle bütün parayı yada yarısını basacam
Meksika h0 yanına da iki banko atmıştım. Mesajını yeni gördüm, kusra bakma daha önce görseydim yazardım kuponu.
-
-
quote:
quote:
quote:
Meksika h0 yanına da iki banko atmıştım. Mesajını yeni gördüm, kusra bakma daha önce görseydim yazardım kuponu.
sorun değil hocam tutarsa kuponun senin adına sevinrimsezon açılana kadar beklemek en iyisi galiba o zaman daha iyi kazanabilirim galiba tek maç üzeri 300*1.50=450 150 tl kar
-
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Daha bugün 300TL ye aldım. Ama tabi bunun yerine daha işine yarayacak bir şey de alabilirsin.
hocam ben paramın dahada çok olmasını istiyorum yakın zaman içinde maddi kayıp yaşadım ve ailem ile aram açıldı sosyal hayatım bozuldu düzenim kalmadı o yüzden paramı nasıl arttırabilirim o konuda destek bekliyorum yinede öneriniz için teşekkür ederim
-
quote:
Arkadaşlar kısa süre önce araba ile ilgili sorundan dolayı 900 tl civarı maddi bi kayıp yasadım. Şu an 300 tl param var nasıl bu parayı arttırabilirm mesela ticaret işine girsem ne alıp-satabilrim yada borsa işine girsem neler yapabilrim ne kadar kazanabilirim ?
o paranın borsa da artması için mucize gerek,borsa falan yüksek mevlalarda işe yarıyor,5bin liram vardı dedim bankada dursun çoğalsın bankanın verdiği faizle ayda 40 lira artıyor baktım bir bok olmuyor o hafta içinde harcadım gitti..
Kısacası öyle bir kazanç şans işi,
hepsine kazı kazan oyna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 1 Ağustos 2012; 22:40:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Stanislas Xavier
quote:
Arkadaşlar kısa süre önce araba ile ilgili sorundan dolayı 900 tl civarı maddi bi kayıp yasadım. Şu an 300 tl param var nasıl bu parayı arttırabilirm mesela ticaret işine girsem ne alıp-satabilrim yada borsa işine girsem neler yapabilrim ne kadar kazanabilirim ?
o paranın borsa da artması için mucize gerek,borsa falan yüksek mevlalarda işe yarıyor,5bin liram vardı dedim bankada dursun çoğalsın bankanın verdiği faizle ayda 40 lira artıyor baktım bir bok olmuyor o hafta içinde harcadım gitti..
Kısacası öyle bir kazanç şans işi,
hepsine kazı kazan oyna
dostum keske 100-200de bana gönderseydin beşaka bi yana hocam gerçekten paraya ihtiyacım olmasa ve maddi açığım olmasaydı şimdiye çoktan harcamıştım ama elim kolum bağlı olanında değerini bilmek gerek
-
iddiada çok fena tiyolar veren siteler var hatırlamıyorum şimdi araştırırsan bulursun gerçekten o para çoğalır -
quote:
quote:
quote:
quote:
sorun değil hocam tutarsa kuponun senin adına sevinrimsezon açılana kadar beklemek en iyisi galiba o zaman daha iyi kazanabilirim galiba tek maç üzeri 300*1.50=450 150 tl kar
18 Ağustos'ta çoğu lig başlıyor. Şimdiden sana başarılar dilerim. Ama güveninin en az 9/10 olduğu maçlara yüklü gir. Max. 4 maç yaz kuponlarına. Örneğin ligler başladığında her hafta sonu Barcelona, Real Madrid ve bir iki sağlam takımın daha maçlarını takip et. 1,50 ve 3 oran arası kuponlar hem paranı katlar hem de kaybetme ihtimalini düşürür. Ama tabii ki kesin bir şey yok. Oynayıp oynamamak sana kalmış.
-
18 Ağustos'ta çoğu lig başlıyor. Şimdiden sana başarılar dilerim. Ama güveninin en az 9/10 olduğu maçlara yüklü gir. Max. 4 maç yaz kuponlarına. Örneğin ligler başladığında her hafta sonu Barcelona, Real Madrid ve bir iki sağlam takımın daha maçlarını takip et. 1,50 ve 3 oran arası kuponlar hem paranı katlar hem de kaybetme ihtimalini düşürür. Ama tabii ki kesin bir şey yok. Oynayıp oynamamak sana kalmış.
bu sezon favorilerim zaten galatasaray real madrid ve barcelona bu 3üne ilk 4 macından sonra yüklü girecem çünkü real madrid ve barcelona ilk 3-4 macında ya yeniliyor yada berabere kalıyor para almak için çünkü sezon sonu kaybettiğini burdan çıkarıyor buda özel tüyo benden sana ilk 4 maça girme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MikoLFighter- -- 2 Ağustos 2012; 0:01:52 >
-
bu sezon favorilerim zaten galatasaray real madrid ve barcelona bu 3üne ilk 4 macından sonra yüklü girecem çünkü real madrid ve barcelona ilk 3-4 macında ya yeniliyor yada berabere kalıyor para almak için çünkü sezon sonu kaybettiğini burdan çıkarıyor buda özel tüyo benden sana ilk 4 maça girme
Teşekkürler tüyo için. Kazancımız bol olsun diyelim o zaman.
-
eğer öyle çok istediğin yada ihtiyaçların fln yoksa koy bi kenara gün gelir lzm olur -
yarın bursa her türlü alır o macı 1.50 oranı var yanına 2 banko tamamdır -
yurtdışından ürün getirip satabilirsin -
O parayla hiç bir şey olmaz git ye ciddiyim.Yurtdışından bir şey getirip satsan nolacak 300 lira olur 350-400 -
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
yarın bursa her türlü alır o macı 1.50 oranı var yanına 2 banko tamamdır
bugün 100er lira basacam bi kupona bursayıda yanına ekliyeceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X