Şimdi Ara

300 TL Mekanik Klavye Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En fazla 330 TL'ye mekanik ve Türkçe bir klavye istiyorum. Mekanik ve Türkçe olması çok önemli. Red switch olursa daha iyi olur çünkü oyun oynamak için kullanacağım genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Hangi klavye bana en uygundur?



  • Güncel.
  • upup
  • Nasıl bir klavye tercih ettiğinize bağlı misal ben sol tarafta makro tuşlarını sevmiyorum ve ya alt kısmında uzun ek olmasını sevmiyorum kullanacağım klavyeyi de ona göre seçip alıyorum .Şimdi bu tarz şeyler biraz zevk işi olduğu için yapacağım öneriler sizin tasarım acısından hosunuza gider ve ya gitmeye de bilir bu yüzden detaylandırırsanız ona göre yardımcı olurum.
  • Mekanik klavyeler ülkemizde genellikle çok pahalıya gidiyor malesef, ama biraz arama kurcalama ile fiyatına göre çok iyi performans veren modeller bulmak mümkün.

    Sorun şu ki, switch konusunda ülkemizde seçenekler çok az oluyor. Red switch klavyeler özellikle çok az görüyorum. Blue lar genellikle en yaygın oluyor. Gerçi ben blue seviyorum, bana çok terapik geliyor ama o gürültüsü çıtırtısı herkese göre değil.

    Mevcut bilgisayarımı yaklaşık 3 sene kadar önce kurduğumda, klavyeleride uzun uzun araştırmıştım. Neticede o zamanın parasıyla da yaklaşık 300 liraya Quickfire XT'ye karar kılmıştım. Şu an hala kullanmaktayım ve taş gibi işliyor. Yapısı sağlam ve ağır, çelik bir backplate'i olduğundan şüphem yok. Tuşların harfleri lazer ile kazınmış olduğu için silinmiyor, sadece düzgün bir temizleme işlemi ile görünümlerini koruyorlar. Açıkçası bir ömür gidebilecek bir klavye gibi duruyor. Işıklı değil, USB ve PS/2 destekliyor, kablosu çıkarılabilir ve değiştirilebilir. Yanarlı dönerli değil, çok sade bir tasarım, ki ben bu tarzları çok daha şık buluyorum.

    Şimdi kontrol ettim, aynı klavyeyi 330 TL gibi fiyatlara bulmak mümkün. Senin için tek eksiği, blue switch olması olur. Ki aslında blue switch lerde oyunlar için çok popüler bir seçenek oluyor genellikle. Belki beğenirsin.
    https://www.akakce.com/kablolu-klavye/en-ucuz-cooler-master-storm-quickfire-xt-sgk-4030-gkcl1-mekanik-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,4646235.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.