Şimdi Ara

300 TL Gaming Mouse Öneri İsteği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 19 cm uzunluğunda ve 9,5 cm genişliğinde elim var ne orantısızmış arkadaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade Wilson -- 17 Haziran 2017; 18:47:37 >
  • Bu ölçüler fareye göre artabilir veya azabilir.(Sadece uzunluk veya genişlik, genelde kalıplarda ikisi beraber değişmez) Hangi farenin ne ölçüleri istediğini, incelemelerden bakabilirsiniz. Tabi en doğrusu üşengeçlik yapmayıp, bizzat gidip denemek. Tabi bundan önce kafanızda herşeyi netleştirmeniz lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 17 Haziran 2017; 1:19:1 >
  • Üşengeçlikten ziyade sorup soruşturdum burada istediğim fare hiçbir mağazada vitrinde bulunmuyor nedense hep logitech ve a4tech çoğunlukla bulunuyor.En iyisi ölçülere internetten bakıp almalı 1.5 haftam var almak için yoksa sonrasında yola G300s ile devam maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wade Wilson kullanıcısına yanıt
    Teknosa ve Vatan bana çok yakındı ama dediğiniz gibiydi. Teknosa'da teşhir yok, Vatan'da ise camdan bakmamı söylediler. Ben de bir an önce bitsin diye, Medimarkt'a gidip ne kadar fare varsa elimi koydum. Elin oturması ayrı birşey, kullanırken rahat etmeniz ayrı birşey. Bu ikisini bana en çok Razer Imperator 2012 modeli sağladı. Bu farenin ölçülerine en yakın fare, EC1-A olduğu için stok beklemeye karar verdim.
    Benim G300'de iyi durumda değil. Sensörü belirsiz çalışıyor, bir gün iyi bir gün ölü gibi. Mesela CS oynarken bazen, sol tıka basıyorum ateş etmiyor, sağ tıka basıyorum bıçaklamıyor... Yani benim içinde acil diyebiliriz ama stok yok.
    Bence FK serisinide araştırın. Tahmimime göre size, EC2-A veya FK1 daha uygun. Rocket Jump Ninja başta olmak üzere incelemeleri izlerseniz, kafanızda doğru bir şablon oluşur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 17 Haziran 2017; 13:1:28 >
  • baktım ve sanırım artık %90-99 deathAdder elite alıcam.Alma sebebim senelerdir programlı mouselar kullandım zowienin fareleri gerçekten fps faresi gibi dursada benim stilime uymuyor.Uymamasının temel sebebi ise dpi seçenekleri programsız olduğundan dolayı seçili dpilar arasında oynamak zorundasınız fare sizi kısıtlıyor benim için bahanedir başka için değildir bilemem.Yıllardır o dpilar ile sürekli oynarım sürekli değiştirip en aza doğru indirmeye çalışırım fakat öyle zowienin gibi 400-800 gibi bi anda fırlayıp inmiyorum alıştıra alıştıra olacağından dolayı belki ilerde zowie düşünebilirim fareleri gerçekten tam bir fps faresi.Okuyupta zowie almak isteyenler eğer dpilarınız farenin seçenekleri ile aynıysa durmayın gidin alın benim en büyük eksiğim onun dpilarının bana uymaması dediğim gibi.Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Yardım etmeye devam etmek isterseniz yine yorumlarınız bekliyorum dediğim gibi 1.5 haftam var yazılımlı olan fare önerebilecek varsa bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade Wilson -- 17 Haziran 2017; 19:2:6 >




  • Wade Wilson kullanıcısına yanıt
    Benim için 400 DPI veya 800 DPI yeter. Aldığımda ilk önce 400 DPI oturtmayı deneyeceğim.
    Zaten çok özel bir durum yoksa, herhangi bir oyun için 800 DPI yeterli. Zaten senelerdir böyle kullanıyorum, ben buna alıştım zaten. Sadece son aylarda sensör yüzünden, hiç kullanmadığım DPI'lar kullanıyorum o kadar.
    İsterseniz G403'te bakabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • Ben g500 kullanıyordum artık öldü çift tıklama vb başladı.Fps oyuncusuna ne önerirsiniz piyasada geri kaldım biraz.Fanatik olmıyacak şekilde.200-300 gibi bi bütçem var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HungryBody H kullanıcısına yanıt
    ZOWIE EC ve FK serisi, SS Rival 300, Razer Deathadder, Logitech G403 kablolu. Hangisi elinize, kullanımıza vs uygunsa onu alın. Benim tercihim EC1-A.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 18 Haziran 2017; 12:32:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOZOK

    ZOWIE EC ve FK serisi, SS Rival 300, Razer Deathadder, Logitech G403 kablolu. Hangisi elinize, kullanımıza vs uygunsa onu alın. Benim tercihim EC1-A.

    Bu arada DeatAdder geldi fakat tek sorun o büyüklüğe alışmak G300s ten sonra baya büyük geldi şuan zaten bilgisayarımda problem var 1 hafta kullanamıyorum pc geldiğinde alışmak için ne önerebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wade Wilson kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. Benimde başımda, aynı dert var. ZOWIE beklemekten sıkıldım, RIVAL 300 ve Deathadder'ın kalıplarını beğenmiyordum, 450 TL'lik Lancehead'i 380 TL'ye bulunca kaçırmadım.
    Bu fareyide G300 gibi kullanmaya çalıştım ama bazı yerlerde az geldi, bazı yerlerde çok geldi.(Bunda kalıplar ve sensör önemli) Yaklaşık 1 hafta oldu, alıştım sayılır. Kendi oynayışınıza göre, farenin neyi nasıl yaptığını kendiniz test etmelisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 2 Temmuz 2017; 20:33:51 >
  • Valla şimdi küçük farede kaçırdığım shotlar çok azdı hepsine hakimdim bu ona göre biraz büyük olunca baya bi hantalladım hatta g502de bu hantallık var ve aşırı ağır diye iade etmiştim bunu iade etmem fakat en kısa sürede alışmam lazım yoksa moral olarak çökerim gibi duruyor

    Bu arada sanada hayırlı olsun güle güle kullan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wade Wilson kullanıcısına yanıt
    Fare küçük olunca çevirdiğiniz yere daha çabuk dönüyor ama ağır farede aynı yere çabuk gitmesi için daha çok döndürdüğünüzde, sensörün hızından dolayı başka yere sıkıyorsunuz.
    Bu yüzden fareyi tanımak, kontrollü çevirmek lazım. 1-2 haftaya alışırsınız, ben 1 haftada alıştım gibi.
    5-6 sene fare derdim yok, sonradan da birşey çıkacağını düşünmüyorum.
  • Doğru diyorsun umarım kısa sürer :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kesinlikle Razer Deathradder Chroma tavsiye ederim. Ben amazondan satın aldım 50 dolara geldi 1 haftada Türkiyeye. Şimdiki fiyatı kargo ve vergi dahil 250 liraya falan geliyor

    https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B01LXC1QL0/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B01LXC1QL0&linkCode=am2&linkId=84689b5583fa072ed181ff92812470e1




  • enes13mes E kullanıcısına yanıt
    Geç attın mesajı ama DeathAdder Elite aldım zaten eyv önerin için yinede zahmet edip yazmışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wade Wilson kullanıcısına yanıt
    Memnun musujn hocam? G403 ve DA Elite arasinda kaldim. Rival 310 da secenekler dahilindeydi ama kararsizim.
  • semiramist1 kullanıcısına yanıt
    geç gördüm maalesef ama memnunum evet razer a önyargım vardı fakat olmamalıymış.
  • deathadder elite için fiyat araştırmıştım en uygunu gameektrada 269 TL. sitelerinden ya da istanbuldaysanız bahçeşehir ya da kadıköyde mağazaları var sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.