Şimdi Ara

300 Spartan Gamez(Ancient Wars: Sparta]!!!![Çıktı]>>>> (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
0
Favori
35.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oronar

Arkadaşlar oyunda o kadar çok hata varki.. İlk önce çok beğendim ama soradan çıktı foyası, neye tıklasam makineyi kasıyor ,(sistem gereksinimleri yettiği halde) bütün grafikleri low yaptım hala kasıyor ,yok böyle oyun olmaz olsun adamı sinir küpü yapar ya, bi patch gelmeden bu oyun adam olmaz benden sölemesi Medieval 2 bile bu kadar kasmadı..

Benim sistemde hiç kasılmadan çalıştırıyor. Sisteminiz nedir acaba

• oyunda mısırlılarda varmış sanırım...ne alakası var oyunlan ilgili,resimlere baktım spartalılar sanırım kırmızı ama gemilerle geliyor ne alakası var ayrıca birçok yer filmdeki yer değil yani benim gözümde 100 üzerinden 60 alır
  • oyun hatalarla dolu. bence çok aceleye gelmiş bir oyun. oynanış falan güzel aslında. grafikler falan süper denecek kadar iyi. ama hata çok var oyunda. mesela bazen adamlar sapıtıyor dümdüz yolda takılıyorlar.

yani gidipte özellikle dışarı çıkılıp alınacak bir oyun değil.

inşallah 300 spartans filminin hakiki oyunu çıkarda oynarız.
  •  300 Spartan Gamez(Ancient Wars: Sparta]!!!![Çıktı]>>>>
    arkadaşlar bende böyle bir sorun veriyor oyun bilgisayarım toshiba A200-1cr
  • quote:

Orjinalden alıntı: goodboy89

300 Spartan Gamez(Ancient Wars: Sparta]!!!![Çıktı]>>>>
    arkadaşlar bende böyle bir sorun veriyor oyun bilgisayarım toshiba A200-1cr

büyük ihtimal ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha19 -- 14 Ekim 2007; 18:50:48 >
  • oyun cok güzelde, oynamak nasip olmadı, multiplayer desteği var dimi*
  • Grafikler Felan Güzel.Resimlere Baktıkça Oynayası Geliyor İnsanın
  • indirmeye değermi arkadaşlar ne dersiniz?
    güzel bir stratejiye benziyor...
  • yha ben bu oyunu yükledim hatta biraz bolüm de gçtim ama size diim tıppkı filmi gibi sparta oluosunuz persler saldırıo güzel bi oyun bide hile kodları olsa çok sevincem yha harita filan hemen açılmıo adam deli oluo tavsie edrim yani
  • Orjinalden alıntı: mobilecom

Arkadaşlar oyunu oynayanlardan ricam şu;
    hile varmı elinizde,spartansı seçtiğimde sanırım 6-7 bölüm olması lazım. Bi kule var kralı belli bir dakika koruman lazım ve sonra 3 gemi geliyo bu bölümü bir türlü geçemedim. Bilen varsa çok sevinirim
    Orjinalden alıntı: alisnl

yha bende takıldım orda geçen varsa solesin plsss
    mobilecom bn o üç gemiyi ordan kaçırmaya çalışıom ama yine olmu istersen sende bide ne yaparsan banda solersin
  • önerilen ekran kartı 7900gtx mi ne bu crysis'in strateji versiyonu mu ? oyunu full oynamak için bu kadar yüksek ekran kartı gereksinimi olduğunu zannetmiyorum. (7900GTX bir çok 8 serisinden çok daha iyidir)
  • pek güzele benzediğini düşünmüyorum
  • on numara bi oyun sırf oyunun güzelliği için mesaj yazıyorum bu bende ilk beyler günde 10 saatten anca 1 haftada bitirebildim ayrıca online oynamak ta cabası çok güze oyun yeterki oyunu kavrayın ben nefret ederdim strateji oyunlarından fakat önce yüzüklerin efendisi sonra bu oynadığım 2 tane strateji oyunu var ikiside süper.
  • mobilecem bende orda takıldım bak güzel kardeşim gemi gelene kadar bekle termopilde gemi geldikten sonra bi şekilde kaçö herhangi on veya on beş askerinle git gemiye bin ama seni plajda bekleyenm düşman askerleride olacak onlara dikkat et.olay bu kadar basit ama işte görevlere bakmayınca zor oluyo bende görevlere baktıktan sonra anladım bunu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykum -- 24 Aralık 2007; 22:26:49 >
  • Age of Mythology çok benziyor hatta altdaki panelleri görmesem age of derim.
  • minimumda bile 1024 RAM istiyo grafikler çok iyi ama bi kadarda iyi bi ekran kartı lazım bu oyun full detay oynayabilmek için.. güzel oyun
  • TA BU OYUNUN 300 ADLI FİLMLE ALAKASI YOK LİSANS TELİF GİBİ ŞEYLER BİLE YOK KİM ÇIKARDI Kİ???

300 filminin oyunu zaten var....araştırırsanız bulursunuz yeni çıktı.
  • grafikler titan questin grafiklerine benziyor
  • age of mythology buna bin basar
  • 3 senelik hort
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.