Kral pers elçisinibile öldürmeden soruyo öldüriyimmi diye ama kral karısının yaptığı işe bak kral savaşa gidince başka adamlarla oluyo şimdi diceksiniz kralın iyiliği için ama yinede olmaması gerekirdi bence ohh yaw içimi döktüm
saygılar
filmde doğru olan ne vardı ki orası da doğru olsun.
film süperdi bence ama kralın karısına
300 e laf yok
Saçma sapan bi filme takma kafanı.
300e saçma sapan demeyin valla dokunuyo...
Ben zaten Persleri tutuyordum
Ama adamlar gitmiş pers kralını yumoş gibi göstermişler yav
Neden başkasıyla birlikte olduğunu anlayamadığın için 2. kez
Yunan orduları gitsin kocasıda hayatta kalsın diye yapıyor.Ölsün daha mı iyi?Bu onu ne kadar sevdiğini gösterir.
Etik mi peki.Orası tartışılır.
nası öyle şeymi olur lan o kadın hata yahu error ben kral olsam öğrensem onuda pers elçisini attığım çukura atarım valla
filmi sevmeyen Türk'lerin yarısından çoğu sırf Yunan düşmanlığından.halbuki film harika.
ii filimdi yauw
üççüz ıspartalı (alttan yazılı)
film güzeldi hoştu ama filmin sonuna kadar bir avuç yunanlının yaptığı mücadele, verdiği savaş abartılarak anlatılmış.yani film baştan sona abarık bi film ve tabiki türklerde ve kökümüz Osmanlıda olan örf-adet, aile bağları ve namus kavramı inanarak söylüyorum ki hiçbir millette yoktur.Nitekim adamlara bu gibi olaylar doğal gelmekle birlikte, alışılagelmiş bir durum. oysa aynı kalitede, aynı ayarda bir sarıkamış ya da çanakkale destanımız anlatılsa adım gibi eminim ki tüm Dünya ayakta alkışlamakla kalmaz Türklerin vatan uğruna canlarını bir an bile düşünmeden, ellerindeki mataraları düşmana silahmışçasına gösterip korkutan, onurlu, şerefli şanlı tarihimizi öğrenseler Türk aşığı olup çıkarlar.. Ama nerdeeee....
quote:
Orjinalden alıntı: **HadeS**
film güzeldi hoştu ama filmin sonuna kadar bir avuç yunanlının yaptığı mücadele, verdiği savaş abartılarak anlatılmış.yani film baştan sona abarık bi film ve tabiki türklerde ve kökümüz Osmanlıda olan örf-adet, aile bağları ve namus kavramı inanarak söylüyorum ki hiçbir millette yoktur.Nitekim adamlara bu gibi olaylar doğal gelmekle birlikte, alışılagelmiş bir durum. oysa aynı kalitede, aynı ayarda bir sarıkamış ya da çanakkale destanımız anlatılsa adım gibi eminim ki tüm Dünya ayakta alkışlamakla kalmaz Türklerin vatan uğruna canlarını bir an bile düşünmeden, ellerindeki mataraları düşmana silahmışçasına gösterip korkutan, onurlu, şerefli şanlı tarihimizi öğrenseler Türk aşığı olup çıkarlar.. Ama nerdeeee....
Bu film çizgi roman uyarlaması.Tarihle felan alakası pek yok yani.Anlatılan olayda efsane sadece.Bu kadar abartmaya gerek yok.
quote:
Hangisi ; harem mi yoksa bazı padişahların oğlancı olması mı?
Sana katıldığım tek konu ;
quote:
oysa aynı kalitede, aynı ayarda bir sarıkamış ya da çanakkale destanımız anlatılsa adım gibi eminim ki tüm Dünya ayakta alkışlamakla kalmaz Türklerin vatan uğruna canlarını bir an bile düşünmeden, ellerindeki mataraları düşmana silahmışçasına gösterip korkutan, onurlu, şerefli şanlı tarihimizi öğrenseler Türk aşığı olup çıkarlar..
Sinemadan çıkar çıkmaz bende bunu söylemiştim arkadaşlara....
kralın karısı direk motora bağladı adam gider gitmez
quote:
Bugün saat 17.30 itibariyle reyonlarda yerini aldı DVD.Direk gittim aldım ve filmi 2 kere üstüste izledim(biraz var bende biliyorum:) ) sornada 2.cddeki yapım aşamsı silinmiş sahneleri izledim hatta SPARTA tarihinidfe anlatan bir kısımda koymuşlar ççokda güzel olmuş alın izleyin...
aşırı kötü bir filmdi. kraliçenin o adama vermesine şaşırmadım. antik yunan'da her türlü ahlaksızlık hayatın bir parçasıydı. namusu için canını veren insanlarız, canı için namusunu verenleri görünce garibimize gidiyor.