Şimdi Ara

300 liraya kadar oyuncu kulaklıgı onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300 liraya kadar oyuncu kulaklıgı onerisi alabilirmiyim. limit 350 olabilir.

maximus vii daki supremefx ses kartı ile kullanicam. Ses karsız model olursa daha mutlu olurum. Muzik cok dinlerim. Bassı çok severim. Creativesen pek hoşlanmam. Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G35 kullanmistim onceden simdi Hyperx Cloud kullaniyorum. Aradaki fark ucurum. Hyperx'i kesinlikle tavsiye ederim. Bi ay once falan 150 tlye satilmisti. O civara bulursan alabilirsin. Harici ses kartin varmis o zaman daha efsane olur kulaklik. Kocaeli'deysen benim kulakligi deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

G35 kullanmistim onceden simdi Hyperx Cloud kullaniyorum. Aradaki fark ucurum. Hyperx'i kesinlikle tavsiye ederim. Bi ay once falan 150 tlye satilmisti. O civara bulursan alabilirsin. Harici ses kartin varmis o zaman daha efsane olur kulaklik. Kocaeli'deysen benim kulakligi deneyebilirsin.

Bilgilendirme icin cok tesekkur ederim mesajini görmedende olsa sansima hyperxcloud aldym. Razer tiamat 2.2 ilr arasinda kalmistim. En ucuz media marktta buldum 229 tlye. Inanilmaz kaliteli bir kutusu ve icerigi var hauran kaldim. Masaustu bilgisayarim memlekette. Bende yarin dönece?im. Ses larto ile deneyecegim cok merak ediyorum. Suan asus n53sn ile dinledim. G430 seskartli ev arkadasimin kulakligi ve benim eski creative fatality mk2 den cok daha iyi oldugu kesin muzik performansinda :) çok tessekur ederim onerin icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Isabetli bi karar vermissin tebrik ederim gule gule kullan. Kadife pad'leri takmayi unutma >D Harika hissetiriyor. Ayrica ses kartiyla denedikten sonra bana da haber verirsen sevinirim. Ben anakarttaki ses kartiyla kullaniyorum, ses karti alsam mi diye dusundugum oluyor. Senin cevabina gore hareket edebilirim belki. Tekrar gule gule kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Isabetli bi karar vermissin tebrik ederim gule gule kullan. Kadife pad'leri takmayi unutma >D Harika hissetiriyor. Ayrica ses kartiyla denedikten sonra bana da haber verirsen sevinirim. Ben anakarttaki ses kartiyla kullaniyorum, ses karti alsam mi diye dusundugum oluyor. Senin cevabina gore hareket edebilirim belki. Tekrar gule gule kullan

iyi dileklerin için teşekkürler. :) ses kartı derken asus maximus vii ranger da ayrılmış bir ses yongası var ismi SupremeFx diye gerçekten inanılmaz fark ettiriyor. Anakarta takılan bir ses kartı değil ama :) ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 TL Kulaklık Tavsiyesi.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.