Şimdi Ara

300 liralık kredimi nasıl değerlendirmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bu sene universite 1.sinifa basladim.Dokuz eylul hukuk tayim.Krediye basvurdum.300 lira civari bir para alacagim bu parayi verimli kullanmak istiyorum.yol param aylik 50 lira baska yemek parasi aylik 40 lira baska bi masrafim yok.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• Okul bitince yaklaşık 1500 lira faizle ödeyeceğini düşünerek değerlendirebilirsin. Keşke almasaydım dersin.
  • Kitaplari almaya harcayabilirsin

• mezun olunca 15 bin aylık 300 5 sene gerı odeme cıkınca anlarsın 300 liranın nesını degerlendırcen zaten faizle aldın. bankaya koysan zarar altın dolar alsan zarar

Ya yeme içme gezmede kullancan. Ya da iddaa oynucan vs hiç bir şey olmaz o paradan
  • Götür borcunu öde kyk ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aylık 40 lira yemek masrafımı olur be arkadaşım? Günlük 2 simit yesen yine yetmez o para yada ağır asosyalsin dışarı çıkmıyorsun sanırım gezmeye falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Aylık 40 lira yemek masrafımı olur be arkadaşım? Günlük 2 simit yesen yine yetmez o para yada ağır asosyalsin dışarı çıkmıyorsun sanırım gezmeye falan.

Kaldığı yurtta yemek olduğunu ve 1 öğunü de okulda yediğini düşünürsek normal o para.
  • abi ne yorumlar yazmışınız be burs aldığıma pişman oldum
  • faizinin ilk taksitini yatırırsın
  • Valla kardeşim ben sana şöyle söyleyeyim. Ben o parayla üni 1 de laptopum yoktu lenovo z580 aldım ay ay onun taksidini ödedim. Taksitten kalan parayla ve evden gelenle geçinmeye çalıştım yurtta kalıyordum. İkinci sene laptop taksidi bitti telefon da eskimisti e71 vardı ve discovery nin çılgın attığı zamanlardi telefonun parasının yarısını nakit yarısını da yine o geri ödemeli burs parasıyla ödedim. Burda arkadaşlar o parayla napilir ki falan demiş ama benim için büyük paraydi ve de ailemi zor duruma düşürmeden yaklaşık 2300 lira gibi bir parayı sadece oradan ödedim.

• Karıya git

• 75 spora ,ver 50 düzenli olarak taksitle kitap,150 dışar da ye para bitti ya la
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.