Arkadaşlar merhabalar, ben şu an askerdeyim, kısmetse 1 hafta sonra dönüyorum. Bu arada evdeki zotac 9800 GT AMP ekran kartım bozulmuş, garantisi devam ediyor ama aynı seri üretilmiyor ben de parasını alıp üzerine biraz daha koyup iyi bir ekran kartı almak istiyorum. Araştırmak için çok fırsatım olmadı ama Zotac GTX460 Synergy ekran kartı aklıma yattı, hem dx11 hem cuda hem physx teknolojileri var. Yalnız fiyatı 400 lira ve o kadar vermek istemiyorum sizin önerebileceğiniz 300 lira civarı bir ekran kartı var mı? İlla Nvidia olmak zorunda değil, tüm önerilere açığım. Monitörüm şu an 19'' lcd ama 22'' almayı düşünüyorum ona göre bir öneri yaparsanız sevinirim. Bilgisayarın diğer bileşenleri yan tarafta var. Şimdiden teşekkürler.
evet burada incelemeyi gördüm,gerçekten bariz fark var her konuda iki kart arasında. Bakalım biraz daha kasıp alabilirim GTX460. hapocod öneri için teşekkürler ama 128 bit veriyolu sıkıntı yaratır ilerde.
evet burada incelemeyi gördüm,gerçekten bariz fark var her konuda iki kart arasında. Bakalım biraz daha kasıp alabilirim GTX460. hapocod öneri için teşekkürler ama 128 bit veriyolu sıkıntı yaratır ilerde.
alabiliyorsanız 460 alın 5770 de sınıfında en iyi karttır sonuçta fiyatı 280 tl
128BIT veri yolu sıkıntı yaratmaz merak etmeyin...
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
AA açıkken ve yüksek çözünürlüklerde biraz fps düşüşüne neden oluyor ama bu kartta fiyatı göz önüne alınırsa çok iyi bir kart. bakalım artık karar verecem bir şekilde. LEON-X iyisindir bu arada umarım Bir ara(askerden önce) baya yazıyordum ben de donanım kısmında o zamanlar çoğu konuda hem fikirdik ama ben uzak kaldım baya bu konulara, neyse hepinize çok teşekkürler
gtx460 ı zorla olmadı 5770 al sakın 768mb gtx460 alma son sözüm budur
gts 455 çıkacak ama beklemeye değmez...
5770
quote:
Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__
quote:
AA açıkken ve yüksek çözünürlüklerde biraz fps düşüşüne neden oluyor ama bu kartta fiyatı göz önüne alınırsa çok iyi bir kart. bakalım artık karar verecem bir şekilde. LEON-X iyisindir bu arada umarım Bir ara(askerden önce) baya yazıyordum ben de donanım kısmında o zamanlar çoğu konuda hem fikirdik ama ben uzak kaldım baya bu konulara, neyse hepinize çok teşekkürler
Baran kardeşim h.g şimdi hatırladım epeydir yoktun geçmiş olsun bitti değil mi askerlik ?
Konuya gelince de; 1GB GTX460 ya da HD5770 al, 768mb'lık GTX460'ı almanı önermem kardeşim
Baran kardeşim h.g şimdi hatırladım epeydir yoktun geçmiş olsun bitti değil mi askerlik ?
Konuya gelince de; 1GB GTX460 ya da HD5770 al, 768mb'lık GTX460'ı almanı önermem kardeşim
Eyvallah bitti sayılır, 21inde dönüyorum, hatay il jandarma da yaptım kısa dönem. kimseye tavsiye etmiyorum askerliği:) Bu arada gtx460 tuzlu kasmaya gerek yok 5770de karar kıldım,herkese ço teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__
quote:
Eyvallah bitti sayılır, 21inde dönüyorum, hatay il jandarma da yaptım kısa dönem. kimseye tavsiye etmiyorum askerliği:) Bu arada gtx460 tuzlu kasmaya gerek yok 5770de karar kıldım,herkese ço teşekkür ederim
o fiayata en iyi çözüm hayırlı olsun
teşekkür ederim hocam On da hangisini öneriyorsunuz marka model olarak?
Hocam hayırlı tezkereler dielrim şimdiden, kısa zaman da görüşmek üzre...