Şimdi Ara

300 Kişinin Girdiği Sınavdan 100 Kişi 0 Almış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mevzu üniversitede geçiyor. Ders matematik. Sınava 300 kişi girmiş ve 100 kişi 0 almış.
    ne düşünüyorsunuz?

• 200 kişi sıfır almamıştır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca sanırım dersi anlatamyor 3te1 nin mal olma ihtimali cok az.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oluyor öyle hocayla alakalı 200 kişilik sınıftan bazen 20 kişi geçiyor

oda yüzde 10 geçme zorunluluğu gibi özel bi kural var oradan geçiyor
  • Bizim geçen seneki fiz 2 başarı oranı %15di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 2 Nisan 2016; 13:33:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slobodno

Hoca sanırım dersi anlatamyor 3te1 nin mal olma ihtimali cok az.

ders zaten zor. Hoca da çok hızlı işliyor.
    100 kişinin 0 aldığını görünce çok şaşırdım. Yahu 20 kişi alır 50 kişi alır 70 kişi alır da 100 kişinin 0 alması garip yani. Dersi alanların 3 te 1 i ne demek ya. Ve benim anlamadığım kimsede bu hocaya sen nasıl ders işleyip sınav yapıyorsun da bu kadar adam kalıyor demiyor mu?
  • Bizde de öyle 200 küsür kişiden 12 kişi geçtiği oluyor. Welcome to hell bro.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahoho

Bizde de öyle 200 küsür kişiden 12 kişi geçtiği oluyor. Welcome to hell bro.

aga ne olacak böyle ya. bu sene giren kişinin 2 katı kadar dersi alan var. Her sene böyle katlanarak artacak demekki. Nasıl mezun olacağız ya? bölüm ne senin?
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    üniversitelerde bir snee çok kişiyi bırakıyorlar diğer sene o kalanların çoğunu geçiriyorlar neden böyle ypaıyorlar bende anlamadım ama matematikci öyle demişti ünide bize ben ilk snee kalmıstım mattan 2. sene koaly ypatılar b1 le geçtim . caba para falanm ıalıyorlarr diye düşünüyorum hocalar çok fazla kişie ders verince o yüzden biriktirip biriktirip hepsini topluca geçiriyorlar.
    bu arada bizimde 300 puanlık fizik sınavı olmustu ama yine geçen sayısı % 30 falandı 300 puandan 20 almısım :D. iyi bekliyordum bilerek yapıyorlar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

üniversitelerde bir snee çok kişiyi bırakıyorlar diğer sene o kalanların çoğunu geçiriyorlar neden böyle ypaıyorlar bende anlamadım ama matematikci öyle demişti ünide bize ben ilk snee kalmıstım mattan 2. sene koaly ypatılar b1 le geçtim . caba para falanm ıalıyorlarr diye düşünüyorum hocalar çok fazla kişie ders verince o yüzden biriktirip biriktirip hepsini topluca geçiriyorlar.
    bu arada bizimde 300 puanlık fizik sınavı olmustu ama yine geçen sayısı % 30 falandı 300 puandan 20 almısım :D. iyi bekliyordum bilerek yapıyorlar yani

aga inşallah dediğin gibi olur ama bu hocanın dersinden 7 senedir kalan var.
    5. senesin hala 1. sınıf derslerini alan var.

• Bizimde Fizik dersinde sınıf ortesi 08 geliyor, 0 çekenlerin oranı bariz sizin kaç fazlası sen hesapla.

Ve canı kendileri belirlediklerinden 50-60 oluyor bu konuda düşüncelerini alalım?
  • hocaların yaz okulu taktikleri bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustLetmego

Bizimde Fizik dersinde sınıf ortesi 08 geliyor, 0 çekenlerin oranı bariz sizin kaç fazlası sen hesapla.

Ve canı kendileri belirlediklerinden 50-60 oluyor bu konuda düşüncelerini alalım?

bizde de güya çan var ama çanı modifiye etmişler. Ortalaman en az 40 olacak yani çan 30 olsa senin ortalaman 31 olsa bile geçemiyorsun ve finalden ya da bütten en az 40 alacaksın. Bütlerde seneye kalkıyor bu sene son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

200 kişi sıfır almamıştır diye düşünüyorum

Sebepsiz guldum hocam Allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Arkadaşlar mevzu üniversitede geçiyor. Ders matematik. Sınava 300 kişi girmiş ve 100 kişi 0 almış.
    ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Arkadaşlar mevzu üniversitede geçiyor. Ders matematik. Sınava 300 kişi girmiş ve 100 kişi 0 almış.
    ne düşünüyorsunuz?

olmak isterdim.
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    elektrik elektronik müh. okuyorum. fazla takma kafana çalış. geçemezsen seneye ondan sonraki seneye ya da öbür seneye ohooo. hocaların egosunu okşayacan biraz .bir şekil geçilecek o dersler. bölüme 80 kişi girince 80 kişi mezun olmuyor her sene bunu unutma. lise değil orası.zaten sırf derslerini süper geçtin aferin diyince iş vermeyecekler ilerde görürsün . üniversite garip bir yer askerlik gibi. fazla mantık aramayacan geçemiyosan elinden geleni yap bilgiyi kap sonra lazım oluyor zaten. sırf ders geçmek için değil kendi hayatın için çalış. o salak saçma formüller falan dediğimiz şeyler öyle yerlerde karşına çıkıyor ki aslında saçma değilmiş diyorsun. ne desem boş buraya 5 sayfa yazı yazarım da neye faydası var.

umudunu yitirme çalış gün gelecek başarı seninle olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.