Şimdi Ara

300-450 tl arası fotoğraf makinesi önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ablam kendisine bu aralıkta bir fotoğraf makinesi alacak. profesyonel fotoğrafçı değil amatör bir kamera kâfi. biz şöyle birşey seçtik ama ben tırt malları elinden çıkarmaya çalışan çakal firmaların kurbanı olmayalım diye şu kamerayı alıp almama konusunda kararsızım.

http://www.hepsiburada.com/liste/nikon-coolpix-l310-21x-optik-zoom-14-mp-3-lcd-ekran-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ftkmpktnikl310&categoryId=248&SKU=FTKMPKTNIKL310&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dftkmpktnikl310%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dL310%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch&gclid=COD2r_bk5bcCFYlY3god5B4A4g

teşekkürler

• şu makine belki iyi bir seçenek olabilir çekim modaları var. full hd video var. 14 x zoom gayet yeterli olacaktır

sx220

geçen bir markette şu model inceledim bayanlar için çok rahat taşınabilecek minik bir kamera hem de 12 x zoom var. boyutu kredi kartı kadar düşünülebilir.
    ixus 500

• quote:

Orijinalden alıntı: trlux

şu makine belki iyi bir seçenek olabilir çekim modaları var. full hd video var. 14 x zoom gayet yeterli olacaktır

sx220

geçen bir markette şu model inceledim bayanlar için çok rahat taşınabilecek minik bir kamera hem de 12 x zoom var. boyutu kredi kartı kadar düşünülebilir.
    ixus 500

teşekkürler ilk kameraya yoğun bir ilgi varmış

• 2. makineyi de elde incelemenizi öneririm. ben de slr olmasına rağmen ilgimi çekmiştir. Kolay gelsin
  • legen wait for it dary kullanıcısına yanıt
    canon sx230...
    veya
    canon ixus 125/ixus 230/ixus 240...
    yada
    panasonic fs 45...

hepsini inceleyin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.