Şimdi Ara

300-350 TL Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kız arkadaşıma telefon alacağım fakat 1 haftadır ne bir kampanya bulabildim nede sahibinden gibi sitelerde uygun bir model bulabildim.

Telefonun SIFIR olması gerekli öncelikle onu belirteyim.

Aradığım özellikler :

- Android işletim sistemi
    - Kamerası 3.15 veya 5 mp
    - Huawei marka olmaması =))

Aslında bu kadar basit ama bir türlü bulamadım bulduğum ürünlerden biri satıldı diğeride cevap vermedi.Htc Explorer bulmuştum 350 TL'ye ama şuanda yok arkadaş bir tane bile telefon yok.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Yardım bekliyorumm
  • istediğin özelliklerde telefonlar genelde 400-450 tl ,

galaxy pocket
    galaxy mini
    galaxy Y s5360
    galaxy gio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

Yardım bekliyorumm

300-350 tl arası arıyorsanız kamerası 3.15 ile 5 olan markası sağlam ürün yok bildiğim galaxy mini 2 var 450-500 tl arası gio var 400-450 tl arası

galaxy y ve pocket var 300-350 arası ikiside aynı özelliklerde cihazlar pocket biraz daha küçük ve hafızası 3 gb... ortak özellikleri 832 mhz işlemci 290 mb kullanıcı ram android 2.3.6 2mp kamera kız arkadaşınız için demişsiniz kendisi oyun oynamaz herhalde whatsapp facebook twitter gibi uygulamaları çok rahat çalıştırır galaxy yada pocket modelinin beyazı iyi bir seçim olabilir bütçenize göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 24 Şubat 2013; 18:19:22 >

• butceni az zorlayip htc chacha alman en mantikli secim olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız için teşekkürler 400-450 TL değil bütçem yoksa zaten birçok telefon var ChaCha olmaz fiziksel tuşlu telefon istemiyorum =))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.