Şimdi Ara

30 yaşından sonra hayattan zevk alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    20 yaşına geldim hayattan gram zevk almışlığım yok.
    Kızlardan yana hiç şansım yok hiç sevgilim olmadi. Amerikada yaşadım 3 ay gide gide zenci şehrine gittim tatilim rezil oldu. 30 yaşından küçük olan sadece 2 türk vardı
    Ora da rezil oldu şimdi de ankarada boş boş geçiyor hayatım.
    Bakıyorum insanlar doya doya yaşıyorlar hayatlarını eğlence olsun kızlar olsun gayet memnunlar hayatlarından. Benim hayatım tahminen 30uma kadar böyle olacak peki biraz para biriktirdikten sonra gezerek hayatını doya doya yaşayan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatının merkezine karı kız ortamını koymuşsun, zengin olmadıkça çok mutlu olacağını düşünmüyorum

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Kafa dengi bir arkadaşım olsa karı kız da umrumda değil. Insanlar nasıl ikisini de başarıyor anlayamıyorum doğrusu. İstediğimde dışarı çıkıp kafa dağıtacak bir ortamım da yok ve aile evinde kalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

Kafa dengi bir arkadaşım olsa karı kız da umrumda değil. Insanlar nasıl ikisini de başarıyor anlayamıyorum doğrusu. İstediğimde dışarı çıkıp kafa dağıtacak bir ortamım da yok ve aile evinde kalıyorum

Benim de varla yok arası. En yakın arkadaşım şehirdışında diğerleriyle de pek görüşmüyorum, önceden de hiç tek takılmadım sıkıcı geliyor

• hocam aynı durumdayım.gençlik boşa gidiyor.asosyalim yakın arkadaş yok kafa dengi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CA18DET

hocam aynı durumdayım.gençlik boşa gidiyor.asosyalim yakın arkadaş yok kafa dengi yok.

Bana tam asosyal denmez de sigara ve alkolum yok ortamim olmuyor

• İşte bunlar hep instagram

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

quote:

Orijinalden alıntı: CA18DET

hocam aynı durumdayım.gençlik boşa gidiyor.asosyalim yakın arkadaş yok kafa dengi yok.

Bana tam asosyal denmez de sigara ve alkolum yok ortamim olmuyor

sigara alkollemi ortam oluyor,

sigara cok kotu icme ama alkol icebilirisin, hatta barlara takil ortamini bulursun

serefe
  • gören de 150 yaşına gelmiş sanacak seni.git kendine bi uğraş bul.
  • Gürkan genç en büyük hedefi olan bisiklet ile dünya turuna 33 yaşında çıkmış( ondan önce ne spor ne bisiklet nede yurtdışına çıkmış)

Daha 20 sine Yeni girmiş adamın hayattan bi beklentisi yok

Demekki azim ve istek çok önemli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.