Şimdi Ara

30 yaşında olup evlenmemiş olan ve hiç sevgilisi olmamış olan tek benmiyim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
7
Favori
24.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Executor06

Ayda bir böyle konular görüyorum, önceleri 23-24 diye başladı, 27-28 derken 30 u da gördük. 40 a gideri var diyorum

bu forumda 41 yaşında varki anlatılanlar
  • Hocam neden olmadı diye bir oturup düşünmedin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

bebelere bak sen hele.zinayı meşru görmeye başlamışlar.yok kuş ötüyomuymuş yok milli olmuşmuymuş,sanki kendileri hergün birine çakıyor.sadece farklı pozisyonlarda otuzbir çekersiniz siz.

güldüm lan sağolasın

konu sahibi kardeş,sen yoluna bak evlensen ne olacak hem.bir sürü konu açılıyor burada hep sıkıntı hep sıkıntı.
  • Abazalıktan dağlara taşlara vuruyorsundur kendini
  • 31 yaşındayım. Evlenip ayrıldım, sayamadığım kadar çok sevgilim oldu. Geçen aylarda son noktada nişan bozdum, bi kaç gün önce 2 sevgilimede evlenme teklifi ettim ve red cevabı aldım. Bundan sonrada kolay kolay evlenmem, bulduğuma çakarım yoluma bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

hiç kız arkadaşım sevgilim olmadı

tipim ortalama sayılır boy 1.85 kilo 85 ev araba para var evlenmek istiyorum ama bu yaşıma kadar kız arkadaşım bile olmadı ev iş ev iş

not: turbolinea değilim

Konuyu görünce turboscan (turbolinea) sanmıştım.
  • yaşım 23 kız arkadaşım oldu ama şimdi yok
    ulan evlenecek düzgün insan yok mu Allah'ım sabıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr
  • Yaşınız benden büyük 20 yaşındayım, abi diyeceğim bu yüzden..

Abi öncelikle, ortalama bir sevgili yapmaya çalış. Yarın öbürgün diyeceğimde artık o günlerde gelmiş sevgilin olsa daha hiç bi tecrüben yok birşeyin yok, belki nasıl mutlu edeceğini bilemessin kız birşey yapar utanır kalırsın öyle ama yaşın 30 kız der hiç bişeymi görmedin sen hayatında falan diye. Böyle şeylerin şakası olmaz bence, yaşınıza uygun bir kursa falan gidip ve sosyalleşin elbet gerisi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Abazalıktan dağlara taşlara vuruyorsundur kendini

sen ilk önce hastaneden çık... laf çarpmadan önce... hemşire fantezisi kuran ben miyim 7/24 yatakta yatarken hastanede
  • Şimdiden ileride ilişkiye gireceğin kıza üzüldüm

abooooov şimdi sen 30 yıldır aboooooooooovvv
  • Ben 33 yaşındayım ve senin durumundayım, bekarım, hiç sevgilim olmadı. Benim boyum kısa (1.67) hep ona yordum ama sen 1.85 boyunla sevgili bulamamışsın, benim o kadar boyum olsaydı kesin sevgilim olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

(bknz:oğuzsasi)

Ama onun sevgilisi vardi ayrildilar

Sonuçta ayrıldılar.

sonuçta sevgilisi oldu

Kesin yapmamışlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Ben 33 yaşındayım ve senin durumundayım, bekarım, hiç sevgilim olmadı. Benim boyum kısa (1.67) hep ona yordum ama sen 1.85 boyunla sevgili bulamamışsın, benim o kadar boyum olsaydı kesin sevgilim olurdu.

hocam sevgili derken herkes öpüşme yiyişme el ele tutuşma falan filan anlıyor

okul yıllarımda illa ki oldu 17 18 yaşıma kadar ama öyle gezdik tozduk el ele bile tutuşmadık yaz tatillerinde plajda yanıma gelip telefon numaramı isteyen kızlar da oldu ama aramızda bişey olmadı sadece gezdik yani onları kız arkadaşı yada sevgili olarak saymıyorum

bundan 10 sene önce askerdeyken tertiplerimi eşleri kız arkadaşları arayıp sorardı düşünün 15 ay boyunca kimse arayıp sormadı

demek istediğim ergenlerin dediği gibi milli olmak falan değil

olmadı sorun nedir çözemedim

beni tanıyanlar senin nasıl olmaz bu yakışıklılıkla para sende fizik sende sen de ki fizik bende olucak diyenler de çok fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 28 Ekim 2013; 13:24:12 >

• Illaki güzel kiz isterseniz olmaz o is. Once bi cirkinlerden baslayip tecrube kazanin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Illaki güzel kiz isterseniz olmaz o is. Once bi cirkinlerden baslayip tecrube kazanin
    quote:

Orijinalden alinti: Dark Territory

Illaki güzel kiz isterseniz olmaz o is. Once bi cirkinlerden baslayip tecrube kazanin

Türkiye'de hangi kyz kendisinin çirkin oldu?unu kabul eder ki? Hepsi prenses gibi takylyyor 1.50 Boyundaki kyz geliyor, en az 1.80 olucak yoksa bakmam diyor

• Hiçbir şey yapamazsan mahallenin dedikoducu teyzeleri falan vardır annene söyle onlarla irtibata geçsin

• Tam evlilik yaşınızdasınız , daha fazla ertelemeden bir kız bulun 31-32 gibi evlenirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Abazalıktan dağlara taşlara vuruyorsundur kendini

sen ilk önce hastaneden çık... laf çarpmadan önce... hemşire fantezisi kuran ben miyim 7/24 yatakta yatarken hastanede

Hastanede hemşire fantezisi adettendir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

17 yaşındayım 20'ye yakın kız arkadaşım oldu , bakir değilim ,mutluyum

hasssssitroen ordan. ergen!!!
    el ele ttsmayi, goz goze bakmayi arkadaslik sanan veletler. seneye bitane cok bea. hastanede yanlislikla bi kiz bebegin yanina koydular heral seni. ordan basladin ;)

kardesim sen salla burdaki veletleri. tam evlenecek yastasin. maddiyatta var. boy pos da var diyosun. herturlu bulursun. kasma sen. saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScttsV

quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

17 yaşındayım 20'ye yakın kız arkadaşım oldu , bakir değilim ,mutluyum

hasssssitroen ordan. ergen!!!
    el ele ttsmayi, goz goze bakmayi arkadaslik sanan veletler. seneye bitane cok bea. hastanede yanlislikla bi kiz bebegin yanina koydular heral seni. ordan basladin ;)

kardesim sen salla burdaki veletleri. tam evlenecek yastasin. maddiyatta var. boy pos da var diyosun. herturlu bulursun. kasma sen. saygilar.

Yalan mı söyliycem lan sana ? 20'ye yakın kız arkadaşım oldu aralarından en uzun süre çıktığım 1 seneydi . Diğerleri kısa süren ilişkilerdi . Git biraz sosyalleş çekirge

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.