Şimdi Ara

30'undan sonra sizce olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 yaşındayım, dış ticaret odaklı bir firmanın muhasebesinde çalışmaktayım, çoğu zaman da ingilizce ile karşı karşıyayım, sıfır bilgim var ve kendimi kötü hissediyorum, sihirli değnek yok ama emek verirsem olur diye düşünüyorum, tabi bu yaştan sonra öğrenmek anlamak güçleşiyor, nereden başlamalıyım kaynak vs... Kursa maddi olarak gücüm yetmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasguard -- 22 Ekim 2016; 19:22:18 >

• Belki inanılmaz gelebilir ama yabancı film-dizi izlerken (ingilizce) kesinlikle ve kesinlikle orjinal dilinde ve altyazılı izle. Düblajlı film düşünme bile

Bir taraftan da kelime çalış, kelime öğrenmeye bak. Gayret edersen olur.

Speaking için gittiğim yerde 40 yaşlarında Ali abi vardı, adam sıfır ingilizce ile geldi kursa. 1,5 sene sonra sular-seller gibi olmasa da kendini rahatça ifade edebildiği bir ingilizceye sahipti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur.
    Sadece zaman ayırman gerekir.
  • Hocam tabi ki de olur. Ben 34 yaşındayım, ben de öğrenmeye çalışıyorum. Dil öğrenmeyle ilgili bir programda, yetmiş yaşından sonra Fransızca öğrenen biri olduğundan bahsedilmişti. Yeter ki düzenli ve sürekli çalış, mutlaka olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    Seçilen ay kesin geliyor mu?
    11 ay önce açıldı
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.