Şimdi Ara

30 TL : SIFIR Japon harikası ELECOM KIRMIZI Mikrofonlu Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana hediye olarak gelen ve hiç kullanılmamış kulaklığımı satıyorum. Ürün kutusunda ve malesef benim telefonum olan nokia n9 ile uyumsuzluk gösterdiği için satıyorum.

Ürün bütün mp3 ve standart 3.5mm jack lara sahip müzik çalarlar, bilgisayarlar vs vs ile uyumludur, ayrıca telefon olarak iphone, sony ericsson, HTC, LG, Blackberry markaları ile uyum sağlamaktadır (üzerinde yazana göre, belki daha da fazladır)
    Ürünü hiç kullanmadım o yüzden, sadece telefonumda çalışmadığını görüne tivoli model 1 ile denedim ve ses kalitesi gerçekten HARİKA!
    Ayrıca kulaklık üzerinde ses kontrolü, mikrofon ve kısa yollar ve telefonu açıp kapamayı sağlayan bir adet tuş bulunmaktadır.
    Ürün dediğim gibi sıfırdır. Görüntüsü harikadır, Benzeri olan urbanears la aynı hatta biraz daha berrak bir sese sahiptir.
    Boşuna tonlarca para vermeyin.
    SADECE 30 TL
    Kendi çekimim resimler

ilgili sayfa :

http://www.elecom-europe.com/en/products/search-product-details/?product=666&cHash=174cc685cabfbd3b56181eb0f3797e0a

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 20 Şubat 2013; 0:10:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 20 Şubat 2013; 15:55:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.