Şimdi Ara

+30 svchost.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ve bayanlar 30 40 belkide 50 tane svchost.exe var çalışan durumda şu anda. Hepsi cpu yu 0 kullanıyor ama ram normalde 6 gb 2.8 gb nı sistem kullanıyor belkide bu yüzden. Geçen 2 3 ay önce bakmıştım en fazla 15 tane vardı belki de daha az. Son 1 aydır ısısı da arttı laptopun acaba bu yüzden mi. Hava sıcaklıklarından değil oda 20 derece iken de böyle sıcak. Nasıl çözerim virüs olabilir mi?
    NOT: KASPERSKY İNTERNET SECURİTY 2017 VİRÜS BULMADI.



  • UP!
  • Svchost sistem işlemidir Zararsız 50 tane varsa emin olamadım abartmiyorsan malwarebytes vs indir tarat için rahat etmezse ama no problem bence bisey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-20 tane normaldir ama 50 tane çok fazla bence.

    Win+R tuşuna basıp "services.msc" yazıp enter'layın. Bilgisayardaki tüm çalışan/çalışmayan/devre dışı olan servislerin listesi çıkacak. İçlerinde zararlı servisler de olabilir, gereksiz servisler de olabilir veya kritik sürekli çalışması gereken sistem servisleri de olabilir. Çalışan her servisin adını internette aratarak bilgi edinebilirsiniz. Gereksiz ya da zararlı olanları devre dışı bırakabilirsiniz ama sistem için kritik önemli bir servisi devre dışı bırakmamaya dikkat edin. Böylece bilgisayarda çalışan svchost.exe sayısını minimuma indirmiş olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.