Şimdi Ara

30 saniyelik soru 5 dakikada nasıl çözülür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anlatıyorsun diye uzun sürebilir anladım eyvallah.ama öklid den uzunluk bulup pisagordan uzun kenarı bulup açıları harflendirip ikizkenarı bulup tekrar pisagor yapmak ve bunu anlatmak 5 dakika sürebilirmi?

30 saniyelik soru 5 dakikada nasıl çözülür

• hangı yayın acaba
  • okyanus yayınları
    matematiği güzel ama edebiyatı :D
    geçen soru çözerken a yaptım cevap anahtarında b diyor video çözümünde c diyor bir garip yayın
  • DHBatuhan D kullanıcısına yanıt
    aynen öyle mesela fizik soru bankasında adam soruyu çözerken sorunun içeriğini değiştirmeye çalışıyor üstünü karalıyor sayılarını değiştiriyor falan.soruları güzel ama hocaları bi acayip.
  • congratulatıons C kullanıcısına yanıt
    okyanus 20 li matematik denemesi.almaya çalışmayın ama çok boş bir deneme konu açıp belirttim 5.sınıf soruları soruyorlar.bu 20.denemedeki geometri sorusu
  • Hocam bunlar sblerinde ilk basta 15 snde soruyu okuyup cozuyorlardi simdi ya bildiyiniz 1 2 3 dogru cevap e diyorlardi simdi iyi bakmayin siz kisa olmasi daha kotu oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen onu söylemeyi unutmusum videoyu açıyor soruyu bir kere okuyor içinden sonra geliyor sesli okuyor ondan sonra çözüme başlıyor hebele hübele bişeyler anlatıyor işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.