Şimdi Ara

30 liranın altına düşen HGS etiketi ''kara listeye'' alınacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KGS kalkacak OGS aynen devam edecek..
  • En düşük etiket ücreti 35 tl yani...5tl hikaye...Bu kadarıda arsızlıktır...Bunlar seçimlerden alıştılar herkesi çok saf görüyorlar...Daha kış sonu yapılan doğalgaz zammı kimseyi etkilemedi...Şu kombiler bir yanmaya başlasın o zaman çıkacak fatura ortaya...Güya enflasyon %8 miş...Hadi be ordan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karbeyaz34

Bence asparagas haber.

İnsanlara da yaranılmıyor. Dur kalk yapmadan geçeceğiz ne güzel işte.Petrolde dışarı bu kadar bağımlıyken orada 1 günce harcanan yakıta yazık gerçekten.
    Beyenmeyen almaz olur biter OGS var.Kredi kartı kampanyalarıyla bedava verenler var.

Evet hocam. Devlet de zaten "bu aralar yakıta çok zam yaptık, zaten dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyor bu insanlar, bari HGS çıkaralım da hızlı geçsinler gişelerden oradan biraz yakıt tasarrufu olur." diye düşünüp çıkarmıştır bu sistemi.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • KGS'ye en az kaç lira yükeniyor?
    geçen yıl Ankara'da otoban gişelerinden önceki ziraat bankasında en az 50 tl yüklendiğini söyledi seve seve 50 lirayı verip yüklemiştim. Gerçi İstanbul'da falan köprüde işe yaradı ayrı konu ama .

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: karbeyaz34

Bence asparagas haber.

İnsanlara da yaranılmıyor. Dur kalk yapmadan geçeceğiz ne güzel işte.Petrolde dışarı bu kadar bağımlıyken orada 1 günce harcanan yakıta yazık gerçekten.
    Beyenmeyen almaz olur biter OGS var.Kredi kartı kampanyalarıyla bedava verenler var.

Evet hocam. Devlet de zaten "bu aralar yakıta çok zam yaptık, zaten dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyor bu insanlar, bari HGS çıkaralım da hızlı geçsinler gişelerden oradan biraz yakıt tasarrufu olur." diye düşünüp çıkarmıştır bu sistemi.

Evet,Devlet sonuca bakar.
    Para kazanmak için yaptığını düşünmüyorum.Hiç gerek yok akaryakıta ve ÖTV'ye yapacağı %1 lik bir vergi artışla bunun daha fazlasını karşılar.KİMSE DE SESİNİ ÇIKARAMAZ.

HGS'nin nedeni

1.Neden trafikteki yoğunluktan kaynaklanan vakit kaybı.
    2.Neden ise yakıt tasarrufu.

Nerede yaşadığını bilmiyorum ama KGS'de dur-kalk yaparak harcanan yakıtı Türkiye genelinde düşünürsen, ortalama bir aile aracının 3-4 yılda harcadığı yakıt yok yere israf ediliyor. Ben bu yönüyle bu iş için fazladan para vermeye razıyım. En azından torunlarımız benzin-mazotu v.s. görebilsinler.

Renault 12 TS / Şeker Beyazı

| Yuvarlak çift halojen far | Rezistanslı arka cam | Dörtlü flaşör | Kauçuk kaplı yekpare tamponlar |
    Bayrak tipi siyah ayna | Çift kademeli kalorifer fanı | Aydınlatmalı torpido gözü | Vites kolu |
    | Nokia Efsane Kasa 3310i | Pentium® III processor at 450 MHz - Intel’s MMX™ media - 128MB SD RAM |

• Kgs de dur kalk Türkiye genelinde değil, sadece İstanbuldaki köprülerde oluyor...Ayrıca kimse hgs ye karşı değil...Ama bu 30tl ne oluyor?...O parayı hiçbir şekilde geri alamayacağız...Hangi akla hizmet böyle bir kural koyarlar?...İstediğim kadar yüklerim arkadaş, kime ne?...Bitersede cezasını öderim, ama bitmeden hemde içerisinde 30tl param varken sen nasıl kaça geçiş yazarsın bana?...Hgs yi böyle yapacaklarsa en azından bir gişeyi kgs olarak tutmaları lazım...Bu yapılan milleti aptal yerine koymaktır...

Orijinalden alıntı: Du Hast

KGS'ye en az kaç lira yükeniyor?
    geçen yıl Ankara'da otoban gişelerinden önceki ziraat bankasında en az 50 tl yüklendiğini söyledi seve seve 50 lirayı verip yüklemiştim. Gerçi İstanbul'da falan köprüde işe yaradı ayrı konu ama .

Shell istasyonlarında 5TL, otoban gişelerinde de 30 TL olduğunu iddia etmelerine rağmen 5 TL yüklüyorlar. Yalan söylemeye zorluyorlar sanırım veznedarları.
  • inşallah bunların karşıtı vatandaş sever bir parti gelirde bu sisteminde adı değişir hsg olur

düşünsene sistem para istemiyor hsg diyo sende hadi ya eywallah abi diyosun = )
  • çok komik işler oluyor, cem yılmaz ı geçtiler!

GELDİ : 2024 COROLLA CROSS HYBRİD PASSİON X-PACK / GÜMÜŞ
  • vahşi kapitalizmi iliklerimize kadar işlediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kicgine -- 4 Eylül 2012; 23:24:52 >

Tek kullanımlık alsanız bile en az 65 TL yatırmalısınız iyi okuyun.

ABOOOOV DİYORUM MAŞALLAHH DİYORUM OHH VIŞŞŞŞŞŞŞŞ
    instagram : huose_of.watches
  • siyasete çekmek istemiyorum ama bu sefer de oy patlamsı yapacaklar...

Orijinalden alıntı: ahmtıl

siyasete çekmek istemiyorum ama bu sefer de oy patlamsı yapacaklar...

Yaparlar normal. bir söz var "Deveye diken yaraşır" diye.. Devamını da siz bulursunuz..
  • HGS 'de 30 lira zorunluluğu kalktı sanırım. buyrunhttp://www.ekonometre.net/haber/hgs-nedir-hgs-karti-nereden-nasil-alinir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.