Şimdi Ara

30 Levele Hesap Kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 levele hızlıca kasmak için normal girmek mi daha uygun olur yoksa botlarla mı?

• Bende şu anda kasıyorum Gold'da sıkışıp kalınca bi de elohelle düşünce 0 dan kasmaya karar vermiştim çok fazlada olmadı 28 lwlim ben hep normal girdim düşündüğümdende hızlı kasıyorum.
  • 3 vs 3 master yi botlara karşı sanırım boqe diye biri youtube de videosu vardı ama bence 5 vs 5 sihirdar vadisi pvp oynayarak kas daha iyi oyunculuğun gelişir.
  • ExPixLee kullanıcısına yanıt
    Günde kaç maç attın, kaç gündür kasıyorsun? XP boost aldın mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

3 vs 3 master yi botlara karşı sanırım boqe diye biri youtube de videosu vardı ama bence 5 vs 5 sihirdar vadisi pvp oynayarak kas daha iyi oyunculuğun gelişir.

10 levelleri ezerek oyunculuk mu gelişir zeki çocuk
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne zaman başladım hatırlamıyorum xp boost almadım günde de 2,2.5 saat flan oynuyorum hatta 1 saatten çok giremediğim günlerde oluyor malum yaz tatili ESMİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanji Gitmez

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

3 vs 3 master yi botlara karşı sanırım boqe diye biri youtube de videosu vardı ama bence 5 vs 5 sihirdar vadisi pvp oynayarak kas daha iyi oyunculuğun gelişir.

10 levelleri ezerek oyunculuk mu gelişir zeki çocuk

Yav tek smurf kasan sen değilsin ki :D. Hem yinede pratik pratikdir.
  • Xp galibiyet ve gün takviyesi alıp aramda çok çabuk kasmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3v3 bot. 7. dakikadan sonra bitiriyosun, tam bilmiyorum ama yaklasık 100 kusur exp geliyor. exp boost varken tabii.

ortalama bir pvp oyununa 45 dakika desek, exp boost ile beraber 450-550 kadar exp geliyor.

45/7= 6,5~

100x6,5 = 650 exp

edit: yanlıs bilgilendirme olmus, ozur dilerim. bu olay eu westte gecerli turkiye sunucusunda olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broxx -- 8 Ağustos 2015; 5:47:19 >
  • Çölde kas, müthiş EXP geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broxx

3v3 bot. 7. dakikadan sonra bitiriyosun, tam bilmiyorum ama yaklasık 100 kusur exp geliyor. exp boost varken tabii.

ortalama bir pvp oyununa 45 dakika desek, exp boost ile beraber 450-550 kadar exp geliyor.

45/7= 6,5~

100x6,5 = 650 exp

edit: yanlıs bilgilendirme olmus, ozur dilerim. bu olay eu westte gecerli turkiye sunucusunda olmuyor.

Level 20 den basliyor exp olayi.Bot oyunlari oynayarak kasiyorlar genelde 20 dk da bitsin diye.Ben yaptim 183 exp geliyordu en az.Bir ara bot oyununu 50 dakikaya uzattik 393 exp gelmisti ama tavsiye etmem uzatmani.Artik ryze a statikk mi kasarsin ne yaparsin bilemem de intermediate gir lv 10 dan sonra.Direk pushla kuleleri ben Ramazan da 6 gun boyunca araliksiz 0 dan 30 a kasmaya basladim 22 oldum hastaneye yatirdilar bayildigimi bile hatirlamiyorum :D

• Turkiye sunucusundaki 22 level hesabımda yapay zeka bolumunde 3v3 botlar yok, az once baktım.
  • vadi de kas ne çölü çöl ESMİYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: broxx

Turkiye sunucusundaki 22 level hesabımda yapay zeka bolumunde 3v3 botlar yok, az once baktım.

Bu olay westte var zaten .

• Westte 22 level hesap buldum.Exp bonusu yok sadece.Taktiği tam olarak anlatabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Westte 22 level hesap buldum.Exp bonusu yok sadece.Taktiği tam olarak anlatabilir misin?

3v3 gir hizli pushlayan birsey al (botlar intermediate olacak)master yi veya xin maho gibi sadece kule pushla arkadaslarin varsa onlarla oyna sadece kule pushlayin .

• Adamlar farklı yerlere gidiyor maç uzun sürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.