Şimdi Ara

30 Level Ninjam(Okçu oldum )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Karakter=Ninja (Uzak Dövüş Dövüş)
    Level=30
    Skiller=Zehirli Ok = m1 Ateşli ok = 12

+3 Geyik Boynuzu Yay 7 ort 3 beceri
    +6 Koyu Kırmızı Takım
    +7 Makas Hançer
    +0 Tahta bilezik 500hpli (6 misk yağı karşılığında aldım )
    +6 Savaş Kalkanı
    +4 Yeşim Taşı küpe
    +7 Zincir Kapşon
    +4 Yeşim Taşı kolye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntertr00 -- 3 Mayıs 2010; 14:04:18 >

• Şanslısın dostum ha.

Kartal kasmış seni. Sınıf arkadaşımdır kendisi. Haftasonu kasar 30 level yaparız dostum charını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sangre -- 28 Nisan 2010; 23:14:03 >
  • Sanslıymıssın Yenı charında BasarıLar Charını Az da oLsa dızınce Ss leri gormek ısterız
  • vallahi dostum bugün uğurlu geldi 30 olimda bir syh alim o zmn ortalığı dağıtim biraz
  • saol dostum çarı adam edim ss ler gelcek
  • Güzel İtemler İStersen Beraber Kasılabiliriz Bende 20 Oldum Ama Giremiyorum Haftada 6-8 Saat Anca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Güzel İtemler İStersen Beraber Kasılabiliriz Bende 20 Oldum Ama Giremiyorum Haftada 6-8 Saat Anca...

dostum kasılırız seni tanıyorum hamchi serverında beraber oynamıştık hatırlarsan kasılırız yani oyundaki adını biliyorum eklerim ben seni istersen zaman buldukça senin çarınıda oynayabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70 Level Pelerini
    18 yıl önce açıldı
    diablo 3 60lvl oldum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun dostum beni geçiceksin yakında ha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Hayırlı olsun dostum beni geçiceksin yakında ha.

saol dostum Guernica ya kasarmısın dedim de bişi demedi örümcek zindanında kassa 2 güne 35 lwlim bu arada bugün 27 lwl olmayı planlıyorm haftasonuna 30u görür çar vaktim bol istisaon seninkini de kasarım bir syh kullanmak nasip olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntertr00

quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Hayırlı olsun dostum beni geçiceksin yakında ha.

saol dostum Guernica ya kasarmısın dedim de bişi demedi örümcek zindanında kassa 2 güne 35 lwlim bu arada bugün 27 lwl olmayı planlıyorm haftasonuna 30u görür çar vaktim bol istisaon seninkini de kasarım bir syh kullanmak nasip olmadı

Hocam GMPedal alıcam çar kendi kendini kasıcak zaten.

Guernica pek kasmaz zannetmiyorum. Sınıfımda kendisi ama loncaya bağış bile yapmaz.

• bende alcam o altten evt cimri galiba birde sen dönüşüm bk okuyomusun?
  • bu alet kendi kendine gidip + basıp pot filanda alıyormu acabba alıp kendi kendine nerde kasılıcagını filanda biliyosa gercekten muhtesem bi bulus kesnlkle alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThuqLifé

bu alet kendi kendine gidip + basıp pot filanda alıyormu acabba alıp kendi kendine nerde kasılıcagını filanda biliyosa gercekten muhtesem bi bulus kesnlkle alırım

potları sen alıyosun bildiğim sonra götüryosun kasılcağın yere sonra bırakıyosun ksaılıyo pot basıyo skilleri kullanyıo ama 2-3 satte bir kontrol etmen lazm çünkü envanter dolabilir.
  • Hayırlı olsun dostum, başarılar ikinizede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIA

Hayırlı olsun dostum, başarılar ikinizede...

teşekkürler dostum.
  • Ne diyeyim dostum güzel char , benim 42 'yi de böyle yapabilsem ama işte biraz çevre ve nakit gerekiyor
  • şu anda hiç para yatırmadım aslında ben bu oyundan hiç m çekmedim sadece kafayı kullandım ticaret yaptım yeri geldi 1 günde 100m batırdım yeri geldi kazandım şimdi yeni çar açtım gayet iyi gidiyorum şu anda hangi serverdasın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntertr00

şu anda hiç para yatırmadım aslında ben bu oyundan hiç m çekmedim sadece kafayı kullandım ticaret yaptım yeri geldi 1 günde 100m batırdım yeri geldi kazandım şimdi yeni çar açtım gayet iyi gidiyorum şu anda hangi serverdasın sen

Yakamoz geçicem sanırım 4-5 tane eski mailde nick varmış senin dediğin gibi kabasakal ile görüşücem şimdi ordaki ninjamı kasarım

*Bu arada güvenli mi yani nasıl m yatırma işi anında char'a geçiyor mu ? yoksa market charı aracılığı ile mi , daha önce hiç m çekmedim tam bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.