Şimdi Ara

30 Haziran Ehliyet Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ehliyet sınavı için son güne gelmiş bulunmaktayım, acaip heyecan yaptım yarın sınav var ve ben daha yeni kitap yüzü açmaya başladım ve internette araştırmalar yapmaya, doğal olarak bunu yazış sebebim de belli oldu sizin tavsiyeleriniz nelerdir? yardımcı olursanız sevinirim Özellikle ehliyet almış bu yoldan gelmiş geçmiş abilerimden beklerim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yarınki sınava giriyorum çok heycanlıyım motordan 100 bekliyorum artık sular seller gibi biliyorum kursta verilen motor derslerini hiç kaçırmadım tek korkum ilkyardım duyduğuma göre ilkyardımı önemsemeyenler aman çok basit diyenler hep ilkyardımdan kalıyormuş kurstan arkadaşın biri ilkyardımdan kalmıştı mesela bence en zoru ve tehlikelisi ilkyardım.

İnşallah hepımız geçeriz beyler sonuçları açıklanınca konu açarım orda toplaşırız hep birlikte.
  • Arkadaşlar ben sınavın sorularını ve cevaplarını çok merak ediyorum bulabileceğim bir site verebilir misiniz?
  • onlineehliyet sinavi .com a sorular ve cevaplar yayınlanınca hemen koyacaklardı

motordan bende 100 bekliyorum hiç derse gitmedim trafikte 1-2 soruyu yapamadım ilk yardım biraz zor geldi ama yinede geçerim kesin
  • Milli eğitimi tebrik ettim açıkcası. Eski soruların haricinde 2-3 yeni soru üretmişler büyük başarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    3 ay önce açıldı
    90+ Eylül YDS
    5 yıl önce açıldı
    27 yaş ehliyet yok
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.