Şimdi Ara

30 gündür internet bağlanmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayramdan hemen önceki hafta salı günü saat 3 de yalın internet başvurusu yaptım o gün bile gelip bağlayabilirlerdi neyse çarşamba perşembe cuma derken 9 günlük tatil geldi oldu 13 gün toplamda bayramdan sonra pazartesi aradı bayideki adam sabah saat 9 da gelmişler evde yokmuşuz benim okula gittigim saatte neyse gelirler dedi adam bende bu hafta bağlarlar dedim o haftada bağlamadılar 7 günde orda geçti neyse gittim konuştum bayideki adamla bana dün başvuru yapanın internetini bağlamışlar sizinki olmamış bilmiyorum dedi neyse bu hofta son dedim artık ondan sonraki hafta cuma günü gene sabah 9 da gelmişler sözde tabi yalan cumartesi mesai yapcaklarmış sabah 9 da gelcekler imiş saat 3 de geldiler 9 nerde 3 nerde tabi öğlenden sonra 3 dedilerki hat yok hat çekmek için başkaları gelcek miş hat var dı yoksa bizim komşunun nasıl interneti oluyor töbe tövbe zaten yalın almışım direk hat çekecek kişilerin gelmesi lazım bugün salı yani toplamda 9gün bayram tatili ile 30 gün oldu insaf.
    Okuduğunuz için teşekkürler ne yapmama önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacakElektrik07 -- 29 Ekim 2013; 14:51:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende senin yaşadıklarını birebir yaşıyorum.ya ttnetten ya mng kargodan kaynaklanıyor sorun.ne zaman arasam evraklarınız bize ulaşmadı cevabıyla karşılaşıyorum.anladımki telefonla halledilemeyecek bu işler.bizzat gidip ugraşmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.