Şimdi Ara

30 gb ipod mu creative zen visionM mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlardan birisini almayı düşünüyorum bu aletlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    artılarını eksilerini yazarsanız güzel olur

• Kesinlikle Zen Vision M al derim. Karşılaştırma için Zen Vision M başlığını okumanı öneririm. İlk sayfalarda detaylı bir karşılaştırma vardı. En başta radyo olması bile başlıbaşına bir avantajdır. Ayrıca desteklediği görüntü formatlarının daha çok olması ve daha zengin renk veren ekrana sahip olması artılarından birkaçıdır.

Nerede oturuyorsun bilmem ama, en ucuza Bimeks Teknoport mağazasında bulabilirsin Türkiye'de. (Yeşillköy'de havalanı karşısı Dünya Tic. Merkezinde) Diğer bimekslerde bile daha pahalı. Plazma Tv, Bilgisayar Vb. ürün alanlara ya bedava yada 199 USD gibi fiyatlara veriyorlar. Sadece ZVM alırsan 500 TL gibi bir fiyata alabilirsin. Silikon kılıfını da 12 TL'na alabilyorsun bu magazada.
  • Hem ekran hemde ses açısından zvm daha iyi bir seçim.
  • Zvm derim
  • İpod derim.Bence daha iyi ama ne icin alacagina bagli olarak degisir.Mesela ipod un kullanimi hepsini katlar click&wheel isi bitirmis digerleri bunu kopyalamaya calisiyor sadece.Ayrica itunes un yerini hic biri tutamaz.
  • kesinlikle zen wision m al çünkü direk divxleri çevirmeden çalıştırabiliyormuş vede radyosu var
  • ıpod divx çalıştırmıyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    creative zen mi? cowon d2 mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ıpod 30 gb almayı dusunuyorum vıdeo için pek kullanmam daha çok hdd için kullanırım ama creative kullanan arkadaşlarda divx diziler falan sorunsuz altyazı güzelse ki ekran kucuk gelmezmı altyazı için bende ıkısınden bırını alacagım bana detaylı bılgı werırmısınız yada lınk birde creativeleri harici hdd olarak kullanabiliyormuyuz ipod video gibi
  • zen vision m kullanılıyor harici disk olarak ama en fazla 16gb.bence ergonomi senin icin onemli degilse kesinlikle zvm al cunku cidden zvm baya kalın ipoda gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar514 -- 27 Nisan 2007; 12:59:36 >
  • boyut , isim ve kullanim kolayligi icin ipod..

ozellik icin ise zvm..

ipod cok kullanisli tek ele hersey rahatca hallediliyor.. zvm de de yaparsin tek elle belki ama garanti veriyorum ipod kadar rahat olmaz..
  • kesinlikle crative
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar514

zen vision m kullanılıyor harici disk olarak ama en fazla 16gb.bence ergonomi senin icin onemli degilse kesinlikle zvm al cunku cidden zvm baya kalın ipoda gore
    neden 16 gb sını kullanıyor sadece harıcı olarak benım amacım goruntu falan degıl onemsemıyorum kalın olsun olmasın gundelık hayatt ıpod 4 gb ımı kullanıcam benım amacım seyahatler olsun pc nın laptobun hdd sı dolunca mp3 player ın hddsını kullanabıleyım dıye dusunuyorum
  • bende su srıalar 30 gb ipod mu yoksu creativ mi diye dusunuyourm kullanım amacaım film izlemek ve mp3 dinlemek hangisini tavsiye edersiniz acaba ona gore butun yıl paramı biriktirdim simdi almka istiyorum ne tavsiye edersinz
  • tesekkur edeirm peki nereden almamı tavsiye edersiniz birde fiyatı felan nedir?
  • ipod video 80gb aldım.Çok güzel bi alet mağazda creative baktım tasarımı hiç beğenmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adriano123

ipod video 80gb aldım.Çok güzel bi alet mağazda creative baktım tasarımı hiç beğenmedim.

kaca aldın acaba
  • 480 ytl 3 taksit gittigidiyor.com dan
  • quote:

Orjinalden alıntı: adriano123

480 ytl 3 taksit gittigidiyor.com dan

Garantisiz tabiki?
  • bana gelen ürünle birlikte işlenmemiş bir fatura yolladılar yani üzerinde fiyat falan yok ama garanti çok önemli değil
  • Düşünmene gerek bile yok ZVM kesinlikle.Kullanıyorum ve çok memnunum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.