Şimdi Ara

30 bin TL tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde 30 bin TL gibi para mevcut öğrenciyim beni üzmeyecek araba tavsiyesi verir misiniz
    Aklımda bir kaç araç var
    Palio 1.3 Multijet
    Opel Corsa 1.4 2000 model
    Vw polo classic 2000 model
    Kia Rio 2004 model

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tek kapı mı bunlar
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 5 kapı bakıyorum onu söylemeyi unutmuşum

• Corsa'lar hoşuma gidiyor benim bu fiyat seviyesinde.
  • Tabiki Palio. Kullanması kolaydır. Seni üzmez üzse bile parça ve ustalık masraflari düşüktür. Diğer seceneklerin de güzel ama masrafları ve parça fiyatları kendileri gibi küçük değil. Buji, triger, balata vs. parça fiyatlarını nette araştır, öğrenci adamsın sonucta en ufak arizada harçlığını gömmek zorunda kalma.2004 yılında sıfır aldım palio'mu bende corsa, seat, palio arasında kaldım ama yukarıda saydığım sevenlerden bende sıfır Palio aldım. Eğer Palio karar verirsen dizel alma rent veya şirket aracı olur. LPG çok iyi olur, şehiriçi 32 lt gaz ile 380 km yapıyordum.

• g_boz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ben de Palioya sıcak bakıyorum elden kolay çıkması ve parça olayından

• clawz C kullanıcısına yanıt
    Elbette pazara götürdüm 2 saate sattım. Elini öpene verirsin tabiri caizse. Ama düşük km alman sart. 100000 altı, temiz, büyük kazasız, kaliteli LPG kiti olan, 2004 üstünde bulursan 2-3 bin fazla ver al, amorti edersin yoksa araci sanayiden çıkaramazsın, narindir. 16v olması önemli, 8v yakar, 2002 altında ki modellerde çok yakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 bin TL notebook tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.