Bildirim
30 bin TL tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tek kapı mı bunlar -
Yok hocam 5 kapı bakıyorum onu söylemeyi unutmuşum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Corsa'lar hoşuma gidiyor benim bu fiyat seviyesinde. -
Tabiki Palio. Kullanması kolaydır. Seni üzmez üzse bile parça ve ustalık masraflari düşüktür. Diğer seceneklerin de güzel ama masrafları ve parça fiyatları kendileri gibi küçük değil. Buji, triger, balata vs. parça fiyatlarını nette araştır, öğrenci adamsın sonucta en ufak arizada harçlığını gömmek zorunda kalma.2004 yılında sıfır aldım palio'mu bende corsa, seat, palio arasında kaldım ama yukarıda saydığım sevenlerden bende sıfır Palio aldım. Eğer Palio karar verirsen dizel alma rent veya şirket aracı olur. LPG çok iyi olur, şehiriçi 32 lt gaz ile 380 km yapıyordum.
Teşekkür ederim ben de Palioya sıcak bakıyorum elden kolay çıkması ve parça olayından
Elbette pazara götürdüm 2 saate sattım. Elini öpene verirsin tabiri caizse. Ama düşük km alman sart. 100000 altı, temiz, büyük kazasız, kaliteli LPG kiti olan, 2004 üstünde bulursan 2-3 bin fazla ver al, amorti edersin yoksa araci sanayiden çıkaramazsın, narindir. 16v olması önemli, 8v yakar, 2002 altında ki modellerde çok yakar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X