Öncelikle Selamlar Hem çalışan hem okuyan bir öğrenci olarak 30-35 milyar arası,otomatik-manuel farketmeyecek, az yakacak, sıfır bir araç arıyorum. İlk tercihim olan honda jazz kasım 25'e kadar türkiye'ye gelmeyecekmiş. Fiesta'lar için marşpiyellerdeki boyaları dökülüyor diyorlar, polo ise donanım olarak fiyatına göre çok zayıf bir araç. Son bir opsiyon olarak da yaris düşünüyorum. Bu araçları ve aklınıza gelen diğer opsiyonları artıları ve eksileri ile belirtirseniz sevinirim.
0 demişsin ama 2 . cok güzel civicler var bakabilirsin.
Bir de sifir focus olabilir.
Yeni Focus Trend 5K 1.6 115PS 33.775,00 TL 33.775,00 TL
grante punto derim bende 0 araç alcak olsan kesin bunu düşünürdüm.
Demedende geçemiyecem , 0 araç önerdik evet ama bu zamanlarda 0 araç alırsan satarken falan zarar edersin uzun süre kullanmadığın sürece..
2.el çok güzel arabalar var o fiyata ..
açıkçası punta düşünöüyorum. Peki yaris ve fiesta'nın kendi aralarında artıları eksileri nelerdir? fiesta çok sorunlu bir araba gibi duruyor sanki?
Toyotanın artısı mükemmel bir motoru olması .. Yaris'in tipi , göstergesi vs. hiç hoşuma gitmiyor. Toyotayı severim ama yaris'ini sevmem
Fiesta benim hoşuma giden bir araç arka koltuktaki kemer sokma şeyinden rahatsız olanlar vardı Birde boya dökülme olayı vardı ama yeni kasalarda o sorun halloldumu bilmiyorum yanlış bilgilendirmiyim
Seat Leon 1.6 stylence, lpg de taktırır binersin , beyazını almaya özen göster 2. elde çok güzel gidiyor.
skoda fabialar da güzel yeni kasası tabiki
2-3 hafta kadar önce 0 ford focus 1.6 115 ps 4k beyaz trend model aracımı aldım , Bu araç benım aldıgım 2. focus , kesınlıkle öneririm focus varken puntolara fiestalara bakmak bence gereksız olur.. Şuan ötv bittikden sonraki focusun fiyatı 34.000 lira , hb olanının fıyatı 1000 lıra kadar daha düşük olması lazım , Yol tutuşuyla , müzik sistemiyle , performansıyla , konforuyla bu fiyata alabılıcegınız en ıyı araç.. Dersenız daha küçük bir araç istiyorum ozaman fiestayı öneririm , boya dökülmesi vb. gibi ilk serilerde olan problemler gıderıldı..
Toyotanın artısı mükemmel bir motoru olması .. Yaris'in tipi , göstergesi vs. hiç hoşuma gitmiyor. Toyotayı severim ama yaris'ini sevmem
Fiesta benim hoşuma giden bir araç arka koltuktaki kemer sokma şeyinden rahatsız olanlar vardı Birde boya dökülme olayı vardı ama yeni kasalarda o sorun halloldumu bilmiyorum yanlış bilgilendirmiyim
Boya dökülmesi hallodu ilk parti araclarda vardi sadece...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme