Şimdi Ara

30-33 BİN YTL 0 KM DİZEL EMOTİON LİNEAYA YADA GP YE VERMEK MANTIKLIMI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 30 33 bin ytl arasındaki bütcemle sıfır kilometre dizel emotion donanımlı linea yada dzel grande punto almak mantıklımı sıfır km almayı düsünüyorum ailemle kullanacagım % 75 sehir dısı % 25 sehir içi kullanacam bunu aldıktan sonra hic araba degistirmeyecem uzun yıllar satmayıda düsünmüyom tabiki acil durumlar haric bu yüzden piyasası nasıl sattıgımda cok zarar edermiyim elimde kalırmı bu parayla daha tutulan daha rahat edebilecegim bir arac varmı hyundai accent era full dizelde alabilirim ama fiat daha iyi sanki yada baska markalar yardımlarınızı bekliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbistan 46 -- 25 Kasım 2007; 11:22:07 >

• gp ye vereceğine aynı platformu ve dizel motorları paylaştığı kalite olarak gpden çok üstün olan corsaya bak bence dediğin fiyat aralığında corsa alman mümkün. kesinlikle dizel corsalar nakit para gibi. satmak istediğinde çok rahat satarsın ama bakım masrafları gpye göre biraz pahalı kaçabilir. ama verdiği sürüş zevkine kaliteye değer o az fark
  • Siz aracınızı kaca aldınız donanım özellikleri neler resimleri varsa koyabilirmisiniz ?
  • benim aracım 34580+800 e mal oldu üstüne birde 350 özel plaka için verdim.
    benim aracım sadece 3 kapılarda satılan sport modeli. 90hplik dizel motorla geliyor.
    panaroma sunroof esp park sensörü filmli camlar ve karter muhafaza bulunmakta standart bir sporta ek olarak
    standart sport ise enjoy spor paketli corsaya göre
    fazladan 4 havayastığı var yanılmıyorsam (bende 8 adet var enjoyda 4 olması lazım yanılmıyorsam)
    alçaltılmış spor şasisi var(2cm daha alçak bi araç ki ağırlık merkezinin indirilmesi nedeniyle daha iyi bir viraj hakimiyetine sahip oluyor araç)
    16" jant
    ön farların tabanı karartılmış
    spor koltukları var
    direksiyon sistemi sport versiyona özel direk bağlanmış durumda ve çok hassas
    spor süspansiyon biraz konforu azaltıyor ama buna değer

• Bende biraz baktım sanırım enjoy yada cosmo donanım iyi bana uygun olarak dizel oolmak kosuluyla 90 gb lik ekstra paketli veya paketsiz olarak bir kaç versiyon önerebilirmisiniz pişman olamayacagım modelerden ?
  • eğer araç ucuz olsun diyorsan enjoy spor paket alacaksın. sunroof çok güzel bir ayrıntı ama enjoya donanım eklettiğinde bayabir süre beklersin
    yok biraz daha fazla para veriyim dersen cosmo donanım teknik paket aldınmı otomatik kliması grafik bilgi ekranı park sensörü ve cruise controle sahip olursun. esp ne kadar gerekli bilmiorum ben aldım ancak sadece yokuş çıkarken işe yaradı şimdiye kadar. kış şartlarında gerekli olabileceği gibi arabanın çakılıp kalmasınada neden olabilir. bunu bekleyip göreceğiz. çünkü esp lastiklerin boşa dönmesini engellemeye çalışıyor. dediğim gibi eğer 3 kapı almasaydım büyük ihtimalle cosmo teknik paket sunroof esp alırdım. hele cosmonon iç mekanındaki siyah piyano boyası inanılmaz güzel duruyor. renk olarakta benim aldığım metro ile gökyüzü mavisi arasında tercih yapardım.
    ama aracın bir kötü yönü eğer ellerinde araba yoksa 8-10 hafta gibi bir bekleme süresi ortaya çıkıyor. ben tam 3 ay bekleyerek kavuştum arabama.

• Linea ile Corsa zaten kıyaslanamaz..grande punto ise Corsaya göre daha geniş ve donanımlı..Parçası kaskosu daha ucuz olur.Corsa peynir ekmek gibi satılıyor ama servisten çıkmama problemi de var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha geniş derken gp corsa platformunda üretiliyor. boyutları hemen hemen aynı. daha donanımlı derken artısı 90 hp dizellerde esp standart ve çift bölgeli klima yanılmıyorsam. ama corsanında malzeme kalitesi gp nin çok üstünde.
    quote:

Orjinalden alıntı: parthenia74

Linea ile Corsa zaten kıyaslanamaz..grande punto ise Corsaya göre daha geniş ve donanımlı..Parçası kaskosu daha ucuz olur.Corsa peynir ekmek gibi satılıyor ama servisten çıkmama problemi de var
  • Ben Corsayı sadece Piyano boyası ile boyanmış orta konsolu bile için alırım. Gerçekten çok hoş duruyor. 2 hafta önce Opel Balkan'a gittim. Corsa 3 kapı + cam tavan vardı. Rengi kırmızıydı. Çok ama çok hoşuma gitti. Birde onun Cosmo donanımı olacak. Tadından yenmez daha.
    quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

daha geniş derken gp corsa platformunda üretiliyor. boyutları hemen hemen aynı. daha donanımlı derken artısı 90 hp dizellerde esp standart ve çift bölgeli klima yanılmıyorsam. ama corsanında malzeme kalitesi gp nin çok üstünde.
    quote:

Linea ile Corsa zaten kıyaslanamaz..grande punto ise Corsaya göre daha geniş ve donanımlı..Parçası kaskosu daha ucuz olur.Corsa peynir ekmek gibi satılıyor ama servisten çıkmama problemi de var

• hayret bir bayide cam tavanlı 3 kapı corsa bulunması. o büyük ihtimalle 2007 model hatta aflsi de olması lazım görüş paketi falanda olabilir üstünde. ben sipariş verirken gerçek opel o aracın varlığından bahsetmişti. normalde extraları olan arabalar özel getirtilior. heralde sipariş veren vazgeçti o arabada bayide kaldı
    quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Ben Corsayı sadece Piyano boyası ile boyanmış orta konsolu bile için alırım. Gerçekten çok hoş duruyor. 2 hafta önce Opel Balkan'a gittim. Corsa 3 kapı + cam tavan vardı. Rengi kırmızıydı. Çok ama çok hoşuma gitti. Birde onun Cosmo donanımı olacak. Tadından yenmez daha.
    quote:

daha geniş derken gp corsa platformunda üretiliyor. boyutları hemen hemen aynı. daha donanımlı derken artısı 90 hp dizellerde esp standart ve çift bölgeli klima yanılmıyorsam. ama corsanında malzeme kalitesi gp nin çok üstünde.
    quote:

• quote:

quote:

Donanım olarak GP yu daha iyi araştırmanızı tavsiye ederim.Corsada park sensörü,bagajda priz,yol bilgisayarı(Dijital gösterge değil) gibi donanımlar mevcutmu..

• bugüne kadar kaç tane gp sahibi bagajdaki prizi kullandı onu merak etmekteyim. corsayı cosmo donanımında aldınmı yol bilgisayarında oluyo park sensöründe. zaten park sensörü gp de de opsiyonel. çok zor bi işlem değil bugün unoya bile park sensörü takabilirsin. açıkçası ben corsa c varken puntoyu test etmiş (3 kapılının en yüksek donanımı sunroof eksikti ama) dışardan bakıp çift bölgeli kliayı görüp vay be deyip test sürüşü sonunda isterseniz szi benim corsamla test sürüşü yapında neleri eksik yaptığınızı görün demiştim. bunlar eski japon oyunları arbada hiç birşey olmaz ama 4 cam elektrikli olurdu. gpde malzeme kalitesindeki eksikleri donanımı yüksek verip kapamaya çalışıyorlar
    quote:

quote:

quote:

Donanım olarak GP yu daha iyi araştırmanızı tavsiye ederim.Corsada park sensörü,bagajda priz,yol bilgisayarı(Dijital gösterge değil) gibi donanımlar mevcutmu..

• Uzun yıllar aileniz ile beraber kullanacaksanız, DOBLO 1,9 Multijet tavsiye ederim. Kesinlikle pişman olmazsınız. Hem konfor ve kullanım rahatlığı bakımından , hem de uzun ömürlü olması bakımından Linea' dan çok daha iyi olur bence... Linea iyi bir araç gibi görünse de , 100.000 km sonra neler olacağı yada başınıza neler açacağı belli değil. Fakat DOBLO , sağlamlığı , gücü ve kullanım konforu açısından kendisini piyasaya kanıtlamış bir araç.
  • TiFoSi_BJK

konuyla alakasız olacak ama aracınızın ön jantındaki plastik parça ne işe yarıyor lüks araçlarda gördüm birkaç kez hep merak etmişimdir
  • kar paleti için olsa gerek? ynılıyormuyum? bu arada tifosi_bjk araban çokgüzel hayrlı uğurlu olsun... kazasız belasız kullanman dileğiyle
  • evet kar paleti için o aparat. lüx araçlarda genellike compact modelini görürsünüz. ben biraz kış sporu meraklısı olduğum için sport modelini aldım hem palet hemde paletler arası zincir gerili sport modelinde. dağ tepe çıkmak için sport modeli iş yapıyor compact versiyonki çoğunlukla satılan anca şehir içinde hafif eğimde iş yapar.
    @okan çok teşekkür ederim daha iyileri daha güzellerini almanız dileğiyle
    quote:

Orjinalden alıntı: okan

kar paleti için olsa gerek? ynılıyormuyum? bu arada tifosi_bjk araban çokgüzel hayrlı uğurlu olsun... kazasız belasız kullanman dileğiyle
  • 30-33 bin lira linea dizel emotion için az değil mi :S bildiğim kadarıyla emotion lineanın en dolusu, böyle bir fiyat mı aldınız liste fiyatı ile arasında baya bir fark var da ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.