Şimdi Ara

30-31 ARALIK CARREFOUR KOZMETİKTE [%50] İNDİRİM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30-31 aralıkta geçerli. Katalogdaki parfümler dahil değil.

30-31 ARALIK CARREFOUR KOZMETİKTE [%50] İNDİRİM!!!

• BOYKOT ??
    Hem carrefour hem kozmetik ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitebaby

BOYKOT ??

türk insanı?? boykot??

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

BOYKOT ??

türk insanı?? boykot??

En azından bi 3 ay dimi ama????
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

BOYKOT ??

türk insanı?? boykot??

En azından bi 3 ay dimi ama????

kurtarmaz ?? evde çoluk çocuk parfüm bekliyor??
    Trendyol 75/25 indirim 2 tl
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • traş ürünleri daihil mi acaba

BOYKOT ??

carrefour'u sabancı tamamen almadımı?
    Hatta ve hatta sıcak fırsatlar'ı takip eden kullanıcılar olarak birlikte hareket edip 3-5 tl lik indirimlere aldanamadan ,carrefour'un ve diğer fransız markalarının yaptıgı kampanyaları bir konu altında açıp bu kriz ortamında Türkiye'ye yaranmak yaptıklarını yazalım,SATIN ALMAYALIM...
    Sonuç olarak 3-5 TL kar için fransız mallarını terçih etmemek hem bu davaya bireysel olarak sahip çıkmak hemde hem bu protesto geniş kitlelere ulaştıgı zaman carrefour gibi markalar durup bir düşünür.ve carrefour gibi büyük şirketlerin kendi devletlerinin politikalarını kendi çıkarları uğruna değiştirebileceginide unutmamalıyız.

Şimdiden duyar gibiyim...

-Bu konunun yeri burası değil.
    -Sen alışveriş yapmazsan carrefour'un batacagınımı düşünüyorsun.
    -Türkiye olarak bu zamana kadar neyi boykot ettik de bunu edebilecegiz.

-Bu konuyu yeni bir başlık açaraksak hemen silinir ama bu konu üzerinden ufak bir kıvılcım yanabilir.
    -Türkiyeyi kim oluşturuyor,ben-sen-biz,bizim arkadaşlarımız,ailemiz,çevremiz değil mi? önce bir kendimiz dikkat edelim çevremize örnek olalım-tavsiyede bulunalım bir bakmışsınız toplumun büyük bir kısmı etkilenmiş.
    -Biz bu zamana kadar doğru dürüst birşeyi boykot edemedik ama bu hep böylemi gidecek,biraz farklı düşünüp bu algıyı yenebiliriz,özellikle genç nufusa çok önemli iş düşüyor,çünkü esas tüketici konumunda bizleriz,o yüzden geçmişteki algıyı değiştirip farkı yaratacak olacak da bizleriz...
    saygılarımla....

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Kendi adıma yorum yapıyorum carrefour dan ürün almamaya dikkat ediyordum artık katiyen almam.
    Hatta ve hatta sıcak fırsatlar'ı takip eden kullanıcılar olarak birlikte hareket edip 3-5 tl lik indirimlere aldanamadan ,carrefour'un ve diğer fransız markalarının yaptıgı kampanyaları bir konu altında açıp bu kriz ortamında Türkiye'ye yaranmak yaptıklarını yazalım,SATIN ALMAYALIM...
    Sonuç olarak 3-5 TL kar için fransız mallarını terçih etmemek hem bu davaya bireysel olarak sahip çıkmak hemde hem bu protesto geniş kitlelere ulaştıgı zaman carrefour gibi markalar durup bir düşünür.ve carrefour gibi büyük şirketlerin kendi devletlerinin politikalarını kendi çıkarları uğruna değiştirebileceginide unutmamalıyız.

Şimdiden duyar gibiyim...

-Bu konunun yeri burası değil.
    -Sen alışveriş yapmazsan carrefour'un batacagınımı düşünüyorsun.
    -Türkiye olarak bu zamana kadar neyi boykot ettik de bunu edebilecegiz.

-Bu konuyu yeni bir başlık açaraksak hemen silinir ama bu konu üzerinden ufak bir kıvılcım yanabilir.
    -Türkiyeyi kim oluşturuyor,ben-sen-biz,bizim arkadaşlarımız,ailemiz,çevremiz değil mi? önce bir kendimiz dikkat edelim çevremize örnek olalım-tavsiyede bulunalım bir bakmışsınız toplumun büyük bir kısmı etkilenmiş.
    -Biz bu zamana kadar doğru dürüst birşeyi boykot edemedik ama bu hep böylemi gidecek,biraz farklı düşünüp bu algıyı yenebiliriz,özellikle genç nufusa çok önemli iş düşüyor,çünkü esas tüketici konumunda bizleriz,o yüzden geçmişteki algıyı değiştirip farkı yaratacak olacak da bizleriz...
    saygılarımla....

katılıyorum herşeyin bir başlangıçı vardır.

• şaka maka bugüne kadar carrefourdan hiç bişey almadım.iyi denk gelmiş böyle.Sevmiyorum böyle büyük marketleri.Hakmar forever
  • rasmus teşekkürler
  • neden boykot ediyoruz. fransızların yaptığı kötüydüde aynı gece kıyak emekliliği çıkaranların yaptığı çok mu normaldi. boykot edilecekse 700tl geçinmeye mahkum edip kendilerine kıyak emeklilik yaptıran millevekillerinin sahip olduğu veya ortağı olduğu firmalar boykot edilmeli. halka bunu reva gördükleri için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cem_uar

neden boykot ediyoruz. fransızların yaptığı kötüydüde aynı gece kıyak emekliliği çıkaranların yaptığı çok mu normaldi. boykot edilecekse 700tl geçinmeye mahkum edip kendilerine kıyak emeklilik yaptıran millevekillerinin sahip olduğu veya ortağı olduğu firmalar boykot edilmeli. halka bunu reva gördükleri için.

Yahu biz sadece fransız mallarını boykot edelim başka hiçbir şeye karışmayalım demedikki,o konuda haklısınız ama bu olayı siyasallaştırmak yanlış olur.onuda boykot et bunuda boykot et, yoksa 1 boykot hakkınız vardı onuda emekli maaşı konusunda mı kullanacaksınız:)
  • Fransızlarla ne alakası var bu olayın. çibanın başı ermanistan hemen doğu sınırımızda, ve hala türk hava sahasınıda kullanıyor, oraya karşı bir ambargo falan gibi yaptırımımız yok. herhangi bir ilimiz kadar bile olmayan küçücük bir ülke bütün avrupa da başımıza böyle saçma sapan sorunlar çıkarabilmeyi başarabiliyorsa, bu malesef bizim dış işleri ve ilgili bakanlıklarımızın beçeriksizliğindendir.

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

traş ürünleri daihil mi acaba

ihtiyacım yok ama bilgim olsun diye dün nivea balsamı sordum kasiyere dahil değil dedi.

açıkcası eğer gidilirse kasadan geçirerek denemek lazım. kasiyerlere pek güvenilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

BOYKOT ??

carrefour'u sabancı tamamen almadımı?

Bunu bende merak ediyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.