Şimdi Ara

30.000tl lik kredi kartı limitim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-Tek çekimde 30.000tl yi de çeker mi?
    2-Şifre girmeden ödeme onayı vermiyor arkadaşlar.Şifresiz kullanıma kapattırdım. bankaya nasıl bir talimat versem ki tek çekimde 30.000tl yi birden çekmesin.Başka cep telefonu onayı gibi bir şey isteyemem mi? kartımı korumak için ne yapabilirim?

• hangi banka kredi kartını kullanıyorsun arkadaşım?
    Benim bankamda 1.000 TL'nin üzerindeki harcamalar için bankam beni arayıp onay aldıktan sonra çekim yaptırıyor, bu harcama size mi ait diye.
    Sende kartının bankasını arayıp, yüklü bir tutar çekimlerinde onay isteyip istemediklerini sor, aynı zamanda kartlardan limitinin tamamı kadar nakit avans çekmek mümkün değil, yani belli bir oran dahilinde nakit çekilebilir.
    Aynı zamanda bankanın müşteri hizmetlerini araman daha mantıklı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

hangi banka kredi kartını kullanıyorsun arkadaşım?
    Benim bankamda 1.000 TL'nin üzerindeki harcamalar için bankam beni arayıp onay aldıktan sonra çekim yaptırıyor, bu harcama size mi ait diye.
    Sende kartının bankasını arayıp, yüklü bir tutar çekimlerinde onay isteyip istemediklerini sor, aynı zamanda kartlardan limitinin tamamı kadar nakit avans çekmek mümkün değil, yani belli bir oran dahilinde nakit çekilebilir.
    Aynı zamanda bankanın müşteri hizmetlerini araman daha mantıklı olur?

kartım iş bankası.iş bankasında böyle bi uygulama var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 9 Eylül 2014; 12:28:13 >
  • İş bankası konusunda bir fikrim yok en doğru bilgiyi müşteri hizmetlerinden alırsın, sanal çekimlere, mail ve telefon order, kontör harcamalarına kartını kapattır, internetten çekim yaptıracağın zaman müşteri hizmetlerini arayıp anlık açtırıp kapattırabilirsin.
    Bunun yanı sıra, kart üzerinde olduğu müddetçe sadece nakit avans ve alışveriş yapabilirsin, sanal çekimlere kapatmanda yeterli olur.
    Kendin için bir limit belirle, müşteri hizmetlerine bu limit aşımı olduğunda beni arayıp onay almanız dahilinde çekim yapılsın de, müşteri hizmetleri konu hakkında kayıt oluşturur, operasyona danışır bir mümkünatı bulunur yani.
    Benim kendi bankam Türkiyede 2 senedir var bu önlemi uyguluyor, iş bankası en eski banka hayli hayli olması lazım diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kredi kartı limitiniz kaç bin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.