Şimdi Ara

30.000 TL civarı dizel otomatik ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şuan kullandığım ve fazla kullandığımdan ötürü yakıtı başıma bela olmaya başlayan aracımı satıp, dizel otomatik b veya c segmenti bir araç almayı düşünüyorum.
    az km li ( 0- 60.000 arası) araçlardan sizce hangisi tercih edilebilir...
    forumda her araç hakkıında detaylı biligi var lakin kıyaslama için siz değerli dostların yardımlarına ihtiyacım var...
    şuanda bütçem 30.000 tl civarı 33 - 34ü geçmezse iyi olur ve eşimde kullanacağından dolayı hafif çizikli, küçük kaza sürtünme gibi şeyleri kabul edebilirim.
    bu fiyat aralığında gördüğüm araçlar: toyota yaris 1.4 d-4d multimode(2008 - 2011 arası), opel corsa 1.3 cdti easytronic(2008 - 2011 arası), fiat punto 1.3 multijet dualogic (evo olabilir), zaten pek dizel otomatik seçenek yok ayrıca ufak benzinli araçlarıda düşünebilirim, 1.33 toyota yaris multidrive s cvt(yeni kasa), honda jazz cvt (2004 - 2009 arası) ve sizlerin önereceği diğer araçlar...

motor güçleri 90bg civarı düşünelim 75bg dizel araçları düşünmüyorum daha düşük olsun istemiyorum, ayrıca motor ve şanzıman durumları hakkında özellikle multimode, easytronic, dualogic arasında çok kaldım. aylık yakıt harcamam 1000-1200 TL civarlarına yükseldi bunu 300 - 400 tl civarına çekmem lazım :))
    bu arada nasıl bu kadar düşeceğini merak eden varsa şuanki aracım nissan xtrail 2.0 luxury otomatik, buyüzden bukadar yüksek...
    evet dostlar hangi aracı ne için seçmeliyim?
    şimdiden teşekkür ederim...

• 110.000 civarı 2008 dizel-otomatik corolla düşünürsen buralardayım
  • beyler ses verin ya :)) hocam saolasın km çok önemli benim için 40000 e kadar bakıyodum ama fiyatlar 2 şer 3er arttığından 60000 e kadar bakıyorum, özellikle bu araçların şanzımanları önemli olduğu için km daha fazla önem kazanıyo...
  • up!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22.000 TL'ye Dizel Araç Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.