Şimdi Ara

30.000 - 36.000 Arası araç tavsiyesi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birde işin şu boyutu var. Millet sırf piyasası var ve yakıt konusunda cimriliği ile hatırı sayılır bir lüks yaşattığı için bence.

Toyota veya mits lancer kullanan yakınlarım var. Arıza v.s. hiç yaşamadıklarına şahit oluyorum. Gönül ister bir s60 volvo alabilmek lakin henüz basamakların başındayız.

Konfor kısmında biraz bencillik yapmış olabilirim.

Patronlarımdan kullandığım jetta2014 - volvo s60 2013 - s320 2009 - a7 2012 tfsi. şimdi ağırlıklı olarak bunları kullanınca insan eşşek hissiyatı yaşıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

O fiyata seni memnun edecek seçeneklerden birisi de; Mazda 3

İnsanoğlu mutlu olmaz:)
    Herzaman daha fazlası.

Mazdaya sempatim olmadığı için baştan çizdim altını açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

http://www.sahibinden.com/chevrolet-cruze-1.6?price_min=30000&price_max=36000

Haklı olabilirsin lakin tek sorunum. O aracı kabullenemeyecek bir çevrede yaşıyorum. Alfalardaki ön yargıyı bilirsin. Aynı durum bunun içinde geçerli.
  • ne alaka chevroletin en çok satan modeli cruzedir yollardır hergün bir sürü cruze geziyor alfa cruze kadar bile görünmüyor neyini kabullenmiyorlar ayrıca arabayı sen

çevrene mi alacaksın kendine mi alacaksın önce buna karar ver kendine alacaksan çevrenin söyledikleri seni bağlamaz etkilemez eğer gerçekten bu arabayı istiyorsan

zaten alırsın az km yüksek model istediğin gibi c sınıfı full donanımlı araba alıyorsun
  • http://www.sahibinden.c...et-full-163058516/detay
    Arkada?yn verdi?i linkteki Astranyn fiyaty gerçekten çok iyi. Geçen sene bu zamanlar 37.000 idi. Bence biraz daha zorlayyp bunu alabilirsiniz. Ayryca belirtti?iniz fiyata 2011 ve üstü 1.6 kilometresi az temiz Lancer bulabilirsiniz. Bu da iyi bir seçim sayylyr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutan -- 3 Haziran 2014; 3:44:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutan

http://www.sahibinden.c...et-full-163058516/detay
    Arkada?yn verdi?i linkteki Astranyn fiyaty gerçekten çok iyi. Geçen sene bu zamanlar 37.000 idi. Bence biraz daha zorlayyp bunu alabilirsiniz. Ayryca belirtti?iniz fiyata 2011 ve üstü 1.6 kilometresi az temiz Lancer bulabilirsiniz. Bu da iyi bir seçim sayylyr.

Geçen sene bu zamanlara göre ÖTV ne kadar arttı biliyorsunuzdur. Bence o aracın fiyatı cidden makul o paraya sıfır 1.0 75 beygir en boş poloyu zor veriyorlar ki bahsettiğimiz araç c sınıfı ve sıfır her ne kadar 2013 olsa da iyi bir tercih olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı arkadaşlar farketmiştir bi haftadır bende yana döne bu fiyat aralığında araç bakıyorum dizel ve otomatik istemiyorum..mazda 3 lere çok heveslendm ancak parca sıkıntısı yüzünden vazgectm gecen bir bmw 116 beğendm oda nasip olmadı...opel astraların tipi hoşuma gitmiyor....toyota auris bakıyorum bu aralar.....lancer alfa 147 bmw mazda 3 bunların tasarımları güzel ancak maalesef ülkemzde dezavantajları çok gibi en azından benim gibi orta seviye geliri olan biri için...AMA GÖNLÜM HALAA MAZDA 3 İMPRESSİVE DE :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiny

quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

O fiyata seni memnun edecek seçeneklerden birisi de; Mazda 3

İnsanoğlu mutlu olmaz:)
    Herzaman daha fazlası.

Mazdaya sempatim olmadığı için baştan çizdim altını açıkcası.

Mutlu kelimesini kullanmamıştım ben ama neyse, memnuniyet ile mutluluk farklıdır... Sana şimdiden hayırlı olsun diyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiny

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

millet harıl harıl focus ararken bende merak ettim neden sattığınızı.

Focusu sattım çünkü ?

Bu focusların turbo denilen sistemi canıma tak ettirdi.

8 ayda iki defa turbo hortumu yırtıldı olmadık zamanda olmadık yerde.

ikincisi artık turbodan beni bırak beni bırak diye sesler gelmeye başlamıştı.

Performans olarak çok memnumdum ona sözüm yok. Lakin bir turbo maliyeti 2.000 tl yi buluyor.

Bununla birlikte konfor bakımından bence yeterli değil.

Bir diğer satma sebebim 6. yaş günü ve 157.000 bin sebep:)

Başlığa baktığımda Focus II TDCI tavsiye etmek için girmiştim lakin siz aynı aracı satmışsınız...

Turbo hortumu 8 ayda 2 defa yırtıldıysa ya siz hatalı kullanıyorsunuz ya da yan sanayi parça takılıyor(2 sene önce bende değiştirdim, neden koptu derseniz kız arkadaşıma uzun yolda aracı verdiğimde yüksek sürette 2 defa 5. vitesten 4 yerine 2'ye çekince yırtıldı-yıprandı, değişim yaptırdım ve şuan hala taş gibi)

153000k' dayım turbonun maşallahı var, henüz değişim-revizyon görmedi.

Çok konforlu bir araç değil ama belirttiğiniz bütçeyede Focus'tan daha konforlusu yok, alacağınız 2.el astra veya corolla daha konforlu olmayacaktır..

30000-36000 aralığında 2010 ve üstü temiz araç zor...

Ben olsam turbo masrafı neyse karşılar arabamla devam ederdim. Turboyu seviste değilde dışardada halledebilirsiniz, parçayı kendiniz alıp taktırabilirsiniz(Garrett kullanır Focus)

TDCI olan bir aracı satıp benzinli ikinci el aşağı yukarı aynı ayar bir araca geçmek bence mantıklı değil, birde bunun tüketim tarafı var ilerde lpg montajı..vs uğraşması fln birsürü iş...

Neticede para sizin karar sizin...

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biturbo -- 3 Haziran 2014; 15:15:29 >

• Bravo Multijet veya 308 HDi derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.