Şimdi Ara

3. yılım kitap tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 2013 de girdim sınava. mf3 25k mf4 33k idi. geçen sene sadece ygs girdim hiç çalışmadan 60 k falan geldi dahada lys girmedim. bu arada geçen sene kazandığım üniversitede hazırlığa gidiyordum. bu sene bölümdeyim bilgisayar mühendisliği. beğenmedim ve beceremedim tekrar sınava girme isteği geldi düşük finallerden sonra.mf-3 tıp diş tutturabilirmiyim ki diyorum.
    matematik kasmam lazım ygs lys önerebileceğiniz kitap var mı ?ayrıca bölümle beraber yürütmem lazım şu çalışma işini sadece kendim düşünmeyeyim diye buraya da yazdım yardımlarınızı bekliyorum.

• Kardeş bu saatten sonra bişey olmaz bende 2013 te girdim ama mezuna kaldıktan sonra bi üniye yerleştim. Şuan hazırlığım seneye şansımı tekrar deneyeceğim hadi ygs'yi hallettin lys'nin 2 ay da halledemeyeceğini biliyorsundur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

Kardeş bu saatten sonra bişey olmaz bende 2013 te girdim ama mezuna kaldıktan sonra bi üniye yerleştim. Şuan hazırlığım seneye şansımı tekrar deneyeceğim hadi ygs'yi hallettin lys'nin 2 ay da halledemeyeceğini biliyorsundur

belli mi olur. full lys çalışsam bile eksiklerimi kapatırım gibi geliyor. matematik netim kötüydü lys de. ygs için deneme çözüp ufak tekrar lys de mat açığımı kapattı mı tamamdır gibi.ufaktan mf de bakıp kimya biyo netimi 20 üstü fiziği 15 üstü yapmam lazım iş matematikte bitiyor. bu arada ygs için 2 ay var 5 aya yakında lys.

ayrıca senin odtü kkk konusunda milleti trolleyerek mesaj kastığın zamanları da biliyorum.
  • O meseleye girmeyelim az önce baktım sende trollemişsn orda yazdıkların aynen doğru çıktı

Valla kararını biran önce ver dediğim gibi az bir süre kaldı tıp olmasa bile diş kazanırsın bence. Ama bölüm derslerini sallaman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Legolas -- 19 Ocak 2015; 21:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

O meseleye girmeyelim az önce baktım sende trollemişsn orda yazdıkların aynen doğru çıktı

Valla kararını biran önce ver dediğim gibi az bir süre kaldı tıp olmasa bile diş kazanırsın bence. Ama bölüm derslerini sallaman lazım

aynen kaç aydır sallıyorum aslında neden çalışmadıysam yok istek sıfır. zaten okulda ne ortam var doğru düzgün ne ders çalışma isteği verecek bir şey . sıkıntıdan paso lol oynadım. yatay geçiş yapıyım eczaya dedim bizimkiler eczacılık nedir. gidiyosan tıpa dişe git diyorlar . bir taraftanda kazanmışsın artık 2 senen boşa gitmesin derslerini zorla bitir okulunu diyorlar . ilk dönem kaldım 3 dersten zaten. anlıycağın baya sakatlardayım.

• Aynı durumdayız bende nerden geldiysem şu okula bizimkilerede okulu bırakıcam diyemiyorum artık bu sene puanım kesilecek seneye dersleri sallıyıp ygs-lys çalışcam. 12 saat bilgisayar başındayım yapacak bişey yok doğru düzgün internet hizmeti bile sunamıyorlar. İmecede gördüysen şu aselsan mevzusuda canımı sıktı

• Az salında biz kazanalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merkezi puan sistemiyle başka bölüme geçiş yapabilirsin geçen seneki puanınla araştır biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

Az salında biz kazanalim

Okuyup da adam olamayan sözünü duydun mu ? ileride kulağını çınlatırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 20 Ocak 2015; 14:33:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETC Tube

Merkezi puan sistemiyle başka bölüme geçiş yapabilirsin geçen seneki puanınla araştır biraz.

o durumu biliyorum zaten. eczacılığa geçeyim diyorum bizimkiler yeni çıkan kanundan dolayı falan izin vermiyorlar ki.
    2040 a kadar eczahane açılmıyormuş falan. olayı yanlış anlamışınız diyorum yok anlatamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.