Şimdi Ara

3.yılıda evde hazırlanmış mezun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şahsen ağır hasarlar aldığım bir dönem oldu.Yola çıkarken büyük hedeflerim vardı,kendi başıma yaparım ederim dedim.İdeallerimi düşünerek kendimi motive etmeye çalıştım.Sürekli yalnızdım.Ama beceremedim elime yüzüme bulaştırdım.Tyt de kafam durdu içimde sürekli kaybetmişlik hissi vardı.Sanki film başlamadan sonunu bilmek gibiydi.Sınavın zorluk derecesiyle alakalı olmayıp süreçle alakalı bir sorun olduğunu anladım.Ve başaramadım.Kısacası bir başarısızlık öyküsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinenx -- 17 Haziran 2019; 19:14:36 >

• Yalnız hazırlanmak biraz sorun hocam haklısın o konuda. Türkçede ne oldu bilemiyorum msü mü kolaydı neyse türkçeyi nasıl yaptım bilemiyorum süreçte wp gruplarında olun ve birbirinize konuşarak yardım edin arada birbirinizi arayıp 1 2 saat konuşun herhangi bi şeyler hakkında gerçekten böyle aşarsınız bunu tek başına hazırlanmak soyutlanarak diğer insanlardan yani zor gerçekten zor böyle bi şey
  • Ben de evde hazırlanacaktım dershaneye mi yazılsam diye düşünüyorum şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phosphorus kullanıcısına yanıt
    sakın öyle bir hata yapma bende bir senemi öyle yedim...
  • Ben evde hazirlandim ama eve kapanmadim surec gercekten zordu sonucta istedigim gibi olmadi ama pisman degilim dershanenin kazandiracagindan daha fazla soru gordum . Bence

Dershaneye gitmek yerine ozel ders alin
    Eve kapanmak yerine evde calisin

• georgeorwell84 kullanıcısına yanıt
    Haydaa :)
    Neyse hocam ben senenin yarısını dershanede yarısını evde geçireyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.