Şimdi Ara

3 yıl önce sattığım araca borç çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün internet vergi dairesinde vergi borcuma bakarken 3 yıl önce satmış olduğum aracın borcu gözüktü. neden bana gelmiş olabilir? fikri olan var mı acaba?

3 yıl önce sattığım araca borç çıktı.

• Bana da uc yil oncesine ait haziran ayinda sattigim aracin temmuz taksidi icin ihbarname geldi , araci vekalet verip satmistim araci noter satisi da elimde yoktu,izmirden tatvandaki noterdeki belgeyi bulana kadar canim cikti. Satis sonrasina ait bir borc ise Noter satis belgesi ile veya odediysen makbuz ile vergi dairesine gidip itiraz etmen gerekli. Su anda cevremdeki bir cok insana ihbarname gelmeye basladi. Kasa bosaldi herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Bana da uc yil oncesine ait haziran ayinda sattigim aracin temmuz taksidi icin ihbarname geldi , araci vekalet verip satmistim araci noter satisi da elimde yoktu,izmirden tatvandaki noterdeki belgeyi bulana kadar canim cikti. Satis sonrasina ait bir borc ise Noter satis belgesi ile veya odediysen makbuz ile vergi dairesine gidip itiraz etmen gerekli. Su anda cevremdeki bir cok insana ihbarname gelmeye basladi. Kasa bosaldi herhalde.

offf. ya bir de bu çıktı başımıza. benim elimde de belge yok. gidip yenisini çıkartmak için tekrar ücret mi ödemem lazım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

quote:

Bana da uc yil oncesine ait haziran ayinda sattigim aracin temmuz taksidi icin ihbarname geldi , araci vekalet verip satmistim araci noter satisi da elimde yoktu,izmirden tatvandaki noterdeki belgeyi bulana kadar canim cikti. Satis sonrasina ait bir borc ise Noter satis belgesi ile veya odediysen makbuz ile vergi dairesine gidip itiraz etmen gerekli. Su anda cevremdeki bir cok insana ihbarname gelmeye basladi. Kasa bosaldi herhalde.

offf. ya bir de bu çıktı başımıza. benim elimde de belge yok. gidip yenisini çıkartmak için tekrar ücret mi ödemem lazım??

Fotokopi yada fax da oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

quote:

Fotokopi yada fax da oluyor.

verdiğin bilgi için teşekkürler..

• 2007 de sattığım araç için 2011de bana mtv taksidini ödemedim diye ihbarname geldi. aracın satışını noterden vermiştim. allahtan tüm vergileri internet şubesinden öder ve dekontunu da email hesabıma isterim her zaman. oradan çıktısını aldım gittim vergi dairesine bir sürü de laf söyledim. adam bilgisayarda bir tuşa basarak ve sırıtarak kaldırdı cezayı. bu devlet bir koyundan birden fazla post çıkarmaya kalkabiliyor çoğu zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.